Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiccsillag27

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van egyben néhány kép, amit összegyűjtöttetek az elmúlt napok összes esküvőjéről...
Andy simán, kettőben megverte Nolét és ezzel a harmadik Masters 1000-es tornáját nyerte tavaly nyár óta. Cincinatti, Madrid és most Miami, plusz még az Indian Wellsi döntő. Meg egy US Open finálé. És tornagyőzelem Szentpétervárott, Rotterdamban valamint Dubaiban. Lehet szeretni,…..
kiccsillag27 2009.04.05 23:06:45
Majd egy napig gondolkodtam ezen az ötödik játszmán.Felmerült több megoldás is, nevezetesen:- Roger megint megijedt- Roger elfáradt- Mindkettő- Egyik semAztán ma felhívtam Mariannt, aki nagyon ért az ilyen dolgokhoz, vívóként sokszor megélt hasonlót, (legtöbbször mondjuk a másik…..
kiccsillag27 2009.02.02 18:22:31
Rendszeres olvasója vagyok az oldalnak, de most először úgy éreztem, írnom kell! Szóval:
Először szeretném leszögezni, hogy 100%-ig Federer-párti vagyok.-ezért biztos sokan megvetnek, de nem érdekel!!
Attól függetlenül elismerem Nadal nagyságát is, de számomra Roger az ász.
Már a mérkőzés előtt felmérgesítettem magam, mert a Nadal- hívek előre elkezdték magyarázni, hogy ha Nadal kikap, az csak az elődöntőbeni több mint 5 órás mérkőzése miatt lesz, ill. Federer csak azért fogja tudni megverni. Könyörgöm, közben 44 órát pihent.
Teljesen a hatása alatt vagyok, hogy kikapott, de megértem.Nem csodálkozom, mindenki a győzelmet várta tőle- és saját tapasztalatból tudom, hogy ezzel nagyon nehéz megbírkózni.
Két lábbal állok a földön, tudom,hogy nem így kellett volna az 5. szettben játszania, de az húzza rá a vizes lepedőt,aki jobban tud teniszezni nála.(Ez jelen esetben csak Nadal, de ő ennél sokkal humánusabb!)Ez most azoknak szólt, akik olyan hangnemben beszélnek/írnak róla, ami engem felháborít!
Nekem is van olyan teniszező, aki nem a szívem csücske, de attól még nem szapulom, sőt a tudását is elismerem, mert nem véletlenül van ott, ahol.Ezt kellene megtanulni ill. megérteni annak a sok rosszindulatú, írigy embernek.
Az én szememben Federer azzal, hogy elpityeredett, még emberibb és még csodálatosabb lett. (persze sírtam vele én is)Remélem, hogy újra talpra fog tudni állni, és úgy hiszem, hogy egy-két GS még benne van!!Én biztos szorítani fogok neki!!