Regisztráció Blogot indítok
Adatok
langerius (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter szerint nem tévedés történt, a győri netszolgáltató harcában a Vidanet ügyfeleinek kérés nélül szállítja ki set top boxot, és mellékeli hozzá átvételi elismervényként a szerződést, hátha valaki aláírja és 1 évig biztosan nem vált új szolgáltatóra. A Vidanet…..
langerius (törölt) 2009.02.04 07:39:43
@moli:

Szerinted ez volt a fő indok? Ez csak tetézte. Most is van itthon egy igen jó lcd kijelzős érintőképernyős univerzális távírányítóm, ami nem az 1-2 ezres kategóriába való eszköz.Furcsállom, hogy te pont ezt emelted ki az egész ügyből. De semmi gond mindenki máshogy értelmezi a helyzetet! :-)
langerius (törölt) 2009.02.04 13:41:00
@moli:

Nem kell fújjogni, azt mond meg te mit tettél volna a helyemben ha ebbe a helyzetbe kerülsz. Okoskodni mindig könnyű, én a figyelmet hívtam fel nehogy más is beleessen mielőtt elolvas valamit. Te látom ezt az egy mondatot olvastad el, ami téged minősít.Ha azt gondolod, hogy én belekötök mindeáron a Vidanetbe, rosszul teszed. Én is a pult másik oldalán dolgozom, és tudom milyen a sok hülyét nap mint nap elintézni.Az ügy intéződik, megígérték, hogy kivizsgálják az esetet! A problémakezelésükkel semmi gond nem volt, a kirendeltségvezetőjük korrekt módon, normális hangnemben viszonyult a témához. Várom a válaszukat és a telefonbeszélgetésről készült felvételt amin állítólag családtagom rendelte meg nekem a set top boxot.