Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pigszel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Off, nem telefonnal kapcsolatos:MNemrég indult egy nemzetközi remixverseny ahol a világhírü Crystal Method nevü formációnak kellett remixet csinálni. A jelentkezés már lezárult, ahova több mint 400 remix érkezett. Ezek között jelenleg egy magyar srác munkája is versenyben…..
[S60v5 BLOG] Új Firmware v31.0.008 2009.09.14 17:15:00
 Új firmware érhető el a Nokia 5800-ás telefonokra NSU -n keresztűl (PC-n keresztüli frissítés). Pontos changelog még nincs, annyit viszont már tudni lehet, hogy jelentős változás a Nokia Mapsben és az Ovi Store kliensében van.. Ha lesz pontos changelog mi is frissítünk.Ja és…..
pigszel 2009.09.17 15:46:16
@Bandus9: azért ez így nem teljesen állja meg a helyét. amíg nem vittem be t-hez a telefont (akksi-bajos volt, melegedett, mint a fene), addig tudtam frissíteni a szoftvert, azóta viszont nem. még a v30-at sem láttam, se fotán, sem pedig nsu-n keresztül. a v31-et pláne nem látom...

próbáltam pc suite-tal és ovi-val, de egyik sem működik. kicsit aggaszt, kicsit idegesít, de ha megint beviszem a telefont, akkor újra eljátsszák, hogy gyakorlatilag nullázzák a progijaimat, törlik az smsm-eimet, naptári bejegyzéseimet, jegyzeteimet. ha meg csak backupolom a telót, akkor ott vagyok, ahol a part szakad...

amúgy itthon nem tudok olyat csinálni, hogy "formázom" az egész vackot és magam húzom rá az os-t? persze legálisan. ezekbe a gyári beállítások visszaállítása megoldásokba nem vagyok túlságosan szerelmes.
Friss, meleg! Szeretem ha valaki sokat ír a shotjáról, kevesebb a dolgom van vele és mégis tartalmas a poszt. Csúnya mód ezt le is nyúlom a kollegák elől :) Helló! Gondoltam én is bepróbálkozom a jópár tetszetős képernyőlopat mellé ezzel a Mac-klón desktoppal. A rendszer egy…..