Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swo (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen egy levél olvasónktól, melyben egy gonosz, üvöltöző, zaklató főnökről mesél nekünk. Sziasztok! Egy érdekes dolgot osztanék meg veletek, ami számomra még most is hihetetlen. Az egész történet egyik nagy Magyar Állami Vállalat szétdarabolása után keletkezett…..
Urbanista Eladó egy kislány 2009.04.13 17:39:00
"Jaj de magas, jaj de magas ez a vendégfogadó! Van e benne, van-e benne barna kislány eladó? Ha nincs benne barna kislány eladó, Dűljön össze ez a vendég fogadó!" Nem rúgtam be a fiammal tett locsolókörúton - a nótás kedvemet az alábbi e-mail hozta meg. (Hogy a feladója nickje…..
Swo (törölt) 2009.04.13 21:34:31
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
kár-park UV-fényben égő Ferrari 2009.03.25 12:31:00
Egy szerencsétlen angol kolléga, a kredit kráncs közepén, épp most vett magának egyet. Hát igen, nem mindenkit érint egyformán a válság. Persze nem irigylem Chris Harrist - csak egy kicsit -, megdolgozott érte, és keményen szív is új büszkeségével, a 2004-es, 18 ezer mérföldet…..
Mindenkinek van legalább egy szenvedélye, amit élete párja ugyan örömest megtűr, de ha pénzt is szeretnénk rá áldozni, akkor minimum egy fejcsóválást kell eltűrnünk. A szászországi Nomos egyik klasszikus modelljének legújabb változata ebből a szempontból kapóra jön, hiszen…..