Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filina

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mérai Kata Nem vagyok Paripa! 2018.07.19 09:35:21
Atya ég, ez most komoly?! Nincs tökéletes alakom, sem kockás hasizmom. Vagyis biztos van, csak még sosem láttam. Esküszöm, ha lenne, mutogatnám. Vagyok annyira exhibicionista, és hidd el, akadnak, akiket szívesen bosszantanék vele. De akkor mégis miért „kínzom” magam majdnem minden reggel, és…..
Kevesen tudják, hogy a „Nagy háborúnak” nevezett I. világháború és a II. világháború között Magyarország megvívott egy kis háborút is. És ebből, a kis országok kis háborújából, győztesként került ki… Nem tudom, hogy ma mit tanítanak az iskolákban az 1939-es magyar-szlovák háborúról - már ha…..
A világháború során a hadifogolykérdés addig még soha nem tapasztalt óriási dimenziókat öltött. A milliós tömeghadseregek megjelenésével a hadifoglyok száma is egyenes arányban növekedett. Az egész háború során mintegy 60 millió katonát mozgósítottak, közülük mintegy…..
Harmadik részével folytatódott az RTL Klub, A mi kis falunk című sorozata. A tovább mögött spoileresen értékeljük a rész eseményeit...
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
filina 2016.11.25 19:38:12
@ani58: Egyet kell értsem veled
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
Ideje volt, a héten már 4 százalékos közönségarányt is produkáló műsort nemcsak az RTL-csoport csatornái, de a saját kábelportfóliója is verte, tegnap este pedig a Viasat az Észbontók premierjével adott nekik újabb pofont. A helyzet tarthatatlan volt, a TV2 lépett, és A szultána címmel egy török…..
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
filina 2016.08.30 15:35:57
@É2I: Az egész műsor lassan már találós kérdés lesz.A beszédet nem hallani a cselekményeket meg kihomályosítják.Ugyan mi van abban nem megmutatható ha valaki iszik vagy cigit szív???!! Komolyan mondom vissza sírom a Kádári TV-t mert ott semmi gond nem volt ezekkel.Hülye fosos banda !
Laci meg Edináét mondana le a milliókról és az ajándék autóról. A naplementében Richard Calyderman nagyon romantikusat klimpírozik, de a háttérben azért Aurelió meglengeti a faszhelikoptert. A villa egyetlen hatalmas sustorgás, különböző leosztásban ugyanazt beszéli meg…..
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
filina 2015.02.07 17:17:17
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
filina 2015.02.07 15:29:01
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Eddig elég szkeptikus voltam az ilyen-olyan "belenyúlnak a játékba" manipulálnak stikában ,de most evvel a "sose volt még ilyen " erőltetett manipulációval ,kezdem a hitemet elveszteni a tiszta játékban.Már másodjára veszik elő ,hogy ők határozzák meg ki menjen ki ,vagy kit ne lehessen kivinni. Na ilyen nem volt még a VV történelemben .Szóval innentől kijelenthetjük BUNDA !
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
filina 2015.02.03 21:50:23
@mobilos perpetuum: Ez csak egy szerény vélemény volt.Engem aztán nem zavar ha valakinek az ilyen beteg ember a szimpatikus .
filina 2015.02.03 22:00:45
@Spitzbauer:" Szerintem (és már többen is vélekedtek hasonlómód), itt nem a f@szmarkolászósat szavazták vissza be, hanem a kisstílű pöcsfejet ki. "
Nagy hiba volt.Inkább egy tornából felmentett okostojás ,mint egy okoskodó végső soron elég buta ,ordibáló,mutogató, gusztustalanul viselkedő ,( még hogy vicces?! ) 27 éves kb.0 értéket képviselő "ember"
A Moped blogon eddig zömmel a nyugati típusokra helyeztük a hangsúlyt, ezért külön megörültem, amikor Kiss Péter, a Magyar Riga Motoros Klub elnöke lehetővé tette számomra, hogy igen nagy becsben tartott Riga 3-as mopedjét megtekintsem és kipróbáljam.  Bevallom, némi előítélettel érkeztem a…..
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
filina 2015.01.20 20:09:36
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Azt nem értem, hogy a többiek miért tették az első helyre, miért hiszik a legerősebbnek?...amiért " nagy micsodája van" neki? Osztán lehet,hogy a Fanni "szűz"pöcke már barlang azért nem passzol baléje már a normál méret.
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
filina 2015.01.18 10:32:57
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..