Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszterke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lánchidalós-örömködős sorozatunk már majdnem építős része, előző részek: Lánchidalunk - de mi volt előtte?; A meg nem valósult Lánchíd November 20-án, vagyis ma van 160 éve annak, hogy (többé-kevésbé) "szakadatlan közösülését" megkezdte Pest és Buda. A…..
ahol a kultúra követelte ki a suttyóságot Közel másfél év kihagyás után újra porondra léptem. Remek alkalomnak ígérkezett ehhez a Pannon Bormustra Közönségnapja, ahol a frissen díjazott 50 legjobb magyar bort lehetett (volna) korlátlan mennyiségben megkóstolni a nem…..
Néha nekiállok feltúrni a bőröndnyi mennyiségben felhalmozott családi fotókat, amiket általában a szülőknél, nagyszülőknél lehet megtalálni, és Eventekre (zacskókra) osztva tornyosulnak egymáson valahol az Agatha Christie összes mögött. Őrjöngve teszem félre a…..
Tegnap az országgyűlés megszavazta a médiaalkotmánynak azt a részét, amivel a kormány vigyázzba állíthatja az egész magyar közmédiát, sőt akár arra is rákényszerítheti, hogy a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot énekelje Ákos Tanulékony szörnyeteg című számának…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
w Milyen volt szőkesége? 2010.01.31 15:45:00
Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard 1990-ben kiléptek az időből, és most vitaminreklámként, a régi fényben tértek vissza a színpadon. Jók voltak és most is jók, csak az ország szaladt ki alóluk. Hozzáadott értékként hallgassuk meg itt a Napoleon Boulevard egy kevésbé…..