Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ropi21

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
A meleg, a felhőtlen égbolt és a szélcsend együtt veszélyes. Három héttel ezelőtt szokatlan intézkedés lassította gyakorlatilag a teljes magyar vasúti hálózatot. Szamos Alfonz pályavasúti főigazgató azt rendelte el, hogy déltől maximum 80 km/h-val haladhatnak a vonatok, mert a…..
Az előző városvezetés törvénysértő módon értékesítette a Sportcsarnokhoz tartozó telket, így az erre vonatkozó adásvételi szerződés semmis - döntött a bíróság. Az ítélet jogerős, és mert a többi, Sportcsarnokkal kapcsolatos megállapodás ezzel a szerződéssel…..
MÁV-figyelő Parasztnak Hi-Tech I. 2009.04.03 17:20:00
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én még sosem éreztek késztetést aziránt, hogy a sínek közül felkapott kővel unalomból vagy idegességből bármit is megdobjak az állomáson. Főleg nem a kijelzőket. Érd felsőn a kijelzőt bámulva mindig elgondolkodom, vajon kinek okozhat ez…..
MÁV-figyelő MÁV-Start Disco 2009.02.02 09:44:00
Ropi21 nevű olvasónk ugyan azon a vonalon veszi igénybe a MÁV-Start szolgáltatását, ahol én, így az általa leírt észrevételeket, problémákat csak alátámasztani tudom. Videón mutatja meg nekünk, a MÁV hogyan lép be a szórakoztató iparba (disco kocsi), és ír az elővárosba…..