Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EXACT

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Azt hiszem elérkeztünk az utolsó blogbejegyzéshez. Lassan egy hónapja vége a szervernek, úgyhogy talán itt is van már az ideje. :)Szombaton tartottuk a szerverzáró bulinkat, ahol szép számmal képviseltették magukat a Fremen, a Borg, a KÉP és az IND tagjai, a támogató…..
Sziasztok!Két nap múlva vége a szervernek. Szeretnénk méltóképpen búcsúzni ettől az egy évtől. Útnak indítottuk tehát a "nagyrombolóinkat", melyek méltán válthatnak ki elismerést a tulajdonosok és az őket segítők irányába. Furcsa módon úgy alakult, hogy ezen…..
EXACT 2009.02.02 13:34:44
Sziasztok!

Bár eddig még nem szóltam hozzá - annak ellenére, hogy a Fremen szövetség Diplomatája voltam 1 éven keresztül- most ezt pótlnám. Mindig is "híres" voltam arról, hogy a körleveleim mérete vetekedett a "Háború és Békével", de én már csak ilyen maradok sajnálom.
Első lépésben szeretném köszönetemet kifejezni helyettesemnek LadyHildának aki akkor is segített mikor én épp nem voltam elérhető. Másodsorban szeretném megköszönni többi vezető társamnak azt a hihetetlen munkát amit ezen a szerveren véghez vittek. Nagyon sokat tanultam tőlük. Harmadsorban köszönöm minden Fremen tagnak azt az áldozatos és alázatos kitartó játékot amivel eddig eljutottunk. Természetesen köszönet a szövetségeseink vezetőinek és minden tagjának akikkel egy oldalon álltunk. És köszönet az ellenfél minden tagjának, mert bár valóban nem egy oldalt képviseltünk, de függetlenül a teljesítmények mértékétől ha nincs nemes ellenfél akkor nincs csata. Ha nincs csata akkor nincs miről szólnia ennek a játéknak.
Azt gondolom -függetlenül a végeredmnytől- a sok sok átvirrasztott éjszaka után is azt mondhatom, jól éreztem magam, nagyon jó csapat részese lehettem, és nagyon sok olyan embert ismertem meg így levelezés útján aki egy értékes tagja ennek a társadalomnak- annak ellenére, hogy mirólunk számítógépes játékosokról nem sok jó véleménnyel vannak az emberek. Külön öröm volt számomra, hogy részt vehettem a Fremen vezetés munkájában, ahol ha nem is ment mindig minden zökkenőmentesen, de az vesse ránk az utolsó követ aki azt mondja máshol nem fordul elő ilyen. Jó volt látni a log-okat olyan támadásokról, védésekről, natar ütésekről, tekercs szerzésekről, csoda ütésekről, ahol az emberek hosszú hosszú kemény munkája látszódik. Bebizonyosodott számomra az, hogy bár ez egy játék, de iszonyat áldozat és kitartás kell hozzá. Napi 1-2 belépéssel csak statiszta szerep jut. Bízom benne, hogy lesz alkalmam még ezzel a csapattal egy új szervert végik játszani, mert a sok kiesett idő ellenére is azt mondom: MEGÉRTE.

Exact
Fremen-U