Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lhc

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
De hát van hova? - És itt kezdődtek a bajok.Sziasztok!Engedjétek meg, hogy megosszam veletek legfrissebb szakításom történetét. Ígérem, rövid lesz.Én lány, 18 éves, a fiú 21. A lehető legtöbb hibát elkövettem, interneten ismerkedéstől kezdve a távkapcsolatig, a rózsaszín…..
lhc 2009.05.25 11:27:00
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
lhc 2009.05.23 00:50:03
Nemrég Zsófi megtalálta a srác blogját a neten, és elég érdekes és esetenként szaftos részleteket talált -a saját nemi életéről, és még jópár lányéról.A kép innenSzakítósaim!Régóta olvasom a blogot, és nekem nagyon bejön. Már beküldtem egy saját sztorit, de úgy…..
Botswanaban fotózták le a rózsaszín bébielefántot egy nyolcvan elefántból álló csordában. A szakértők szerint egy albínó egyedről van szó, amely az afrikai elefántok körében hihetetlenül ritka. Szerintük a borjú nem fog sokáig élni, mert az erős, afrikai napfénytől…..
Hív a haver: „Figyi, mi van, ha nem fizetem vissza a lakáshitelt? Kiszámoltam. 1 éve vettem 20 millárért egy új lakást, vettem fel rá 18 milliónyi CHF hitelt. Most úgy 24 millióval lógok a banknak, miközben a lakást 18 milliónál drágábban egyszerűen lehetetlen eladni (a…..
Az iFixit gyorsan szétszedett egy iPod shuffle-t is, a gyártási azonosító tanúsága szerint a lejátszó gyári összeszerelése és a közérdeket szolgáló szétszedése között csupán kilenc nap telt el.A képen látható pénzérme méretében a magyar egyforintoshoz áll a…..
Szó se róla, érintetlenül is gyönyörű, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány asztali számítógépet tudnék eltűrni a nappalimban, és abból hármat az Apple gyárt: a Mac Pro szép, a mini csodás, de az iMac utolérhetetlen. Az iFixit azonban fogta a gépet és darabokra…..
Na, amire számítani lehetett, az Apple frissítette az asztali gépcsaládot. Mivel csak egy sima Store-bezárásra került sor, és elmaradt a nagy show-val egybekötött bejelentés, azt lehetett sejteni, hogy inkább apró változtatások, mint meghatározó átalakítások lesznek, ehhez…..
lhc 2009.03.04 12:32:32
@Sofian: Nem tudom feltűnt-e, hogy megrekedt a számtech-ipar, és kurvára úgy tűnik, hogy képtelen továbblépni.
Ugyanazt a szart akarják nekünk fél évtized óta eladni újra és újra.
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
Az izomagyú főhősnek hiába van egy hadsereget megszégyenítő arzenálja, amint valami olyat lát amin számok vannak rögtön hívja a technikust. Mert az a kis pattanásos, szemüveges kocka a legfontosabb fegyvere. Mai karakterünk tehát a kocka technikus. Általában jó szerepet játszik,…..
Mikor Salvatore Lo Piccolót, a Cosa Nostra egyik fejét elkapták – még 2007 novemberében –, akkor találtak egy fecnit, amire tíz pontba rendezett parancsok voltak írva, mely parancsok a maffia szabályzatát jelentik. Legalábbis ezen a címen lettek közismertté. Íme a…..
Veronika csak egy egyszerű kiadó lakást keresett, amikor egyszer csak egy csillagászati árú bérleményt talált (ahol fontosnak tartja megemlíteni az ingatlanos, hogy tud oroszul). Aztán egy még csillagászatibbat. Vajon ki vesz ki sok százezer forintos havi díjért egy lakást? …..
  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
De miért fontos, hogy ki akart szakítani előbb a másikkal? Mert csak az eredmény számít, a végtelen magány, amikor a takarítónő se viszi már ki utánad a szennyest. Ennek a hétnek olyan szomorú alaphangot adok, hogy senkinek nem lesz kedve elindulni dolgozni, délután leállnak az…..
Sárdobáló Nácik Budapesten 2009.02.15 05:00:00
Budapesten az utóbbi időkben rendszeresen megtartják az évi rendes náci (gyengébb lelkűek kedvéért: neonáci) felvonulást, a Becsület napját. Ha bárkinek kétségei lennének afelől, hogy valóban nácikról van szó, érdemes megnézni a Hírszerző fényképét, vagy az Index…..
A legforgalmasabb sinkanzenvonal meghosszabbítását, új vonatok (E5-ös sorozat) beállítását és új csúcssebességet jelentett be a japán vasút. Új dizájnnal is kiemelik a sinkanzenek (a japán igen nagy sebességű vonatok) legújabb, E5-ös sorozatát. A hosszú orrú motorvonatokat…..
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..
lhc 2009.02.05 13:03:18
"A bjutifúl testéhez képest elenyésző méretű a férfiassága" - írja a lány. Remek történet hétfő reggelre. Kedves Szakítósblogos emberek! Valamikor néhány éve, munkámból kifolyólag viszonylag gyakran utaztam egy vidéki városba, ahol hamarosan kiszúrtam A…..