Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tezita1@gmail.com

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többször találkozhatunk webfordító programokkal. De mire is használhatók ezek tulajdonképpen? Mikor célszerű ilyen segítséget igénybe venni.Tudjuk, hogy ami ingyen van az nem biztos, hogy minden esetben a legjobb: "Ingyen húsnak híg a leve" - ahogy a közmondás is…..
 Mit is jelent ez pontosan? Tekintsünk vissza egy pár mondat erejéig a múltba, honnan is ered ez a szokás?  A leánybúcsú a legénybúcsúból ered. Régebben a leánybúcsú nem volt szokás és a legénybúcsú is teljesen mást takart. Nézzük meg, hogy a legénybúcsú honna…..
1. Feladat: Sminkeltesd ki magad két férfival.1. Tanulság: Nézz a tükörbe, NEM kell mindent megtenned azért, hogy mindenkinek elnyerd a tetszését! 2. Feladat: Szerezz autogramot 2 férfitól a hasadra.2. Tanulság: Légy biztos abban, hogy másnak nincs helye a szívedben! 3.…..
 A toalettpartyA leányt ki kell kötözni a női WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a leánynynak arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki. A csókszörnyEhhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlen embereket kell…..