Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopez

11 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Rikiki miközben sorsát kovácsolta, hogy életre jobbra forduljon, még valamit a kalapácsa és üllője szorított. Az egyik mancsát véletlenül! - Ha az a sorsom, hogy szenvedjek és nélkülözzek vén koromra, akkor azt nem fogadhatom el! Ezzel majd minden megváltozik!Rá is…..
 Rikiki az ostoba macska üveges tekintettel bámulta frissen termesztett paradicsomját. Simogatta gyökerét, levelét, húsos, formás, lédús fenekét cirógatta. Nem akarta, hogy túlérett legyen, hiszen mindannyian tudjuk milyen csúnya egy paradicsom, ha zöld moszat lakozik…..
 – Elég sokszínű! Látok ott pirosat, fehéret, még zöldet is.  – Csak te lógsz ki onnan a narancskáiddal!  – Más körzetekbe erősebb vagyok, nézd! – mondta a narancssárga, és képernyőt váltott. A többi ámuldozva, nézte. Egyedül a vörös…..
Pletyka Róbert újra egy gonosz terven agyalt. Dolgokat mondani másokról, pletykálkodni. Robi itt érezte otthon magát. Ez volt az ő önmegvalósító formája. Most éppen, mint gyakorlott rágalomgyártó a következő szavakon gondolkozott. „Találkozzunk nálam kettőkor”,…..
Az Arany Evőkanál Horda (később: AEH), kialakulása megegyezik a menza megteremtésével. Szélsőséges, félkatonai szervezet, mely igen erős befolyással bír az étkezdében. Céljai közé sorolható, a gyámoltalan gimnazisták ebédjének totális szabotálása, és az asztalok fölött…..
Csak lelépett a nagyszünetben, dobni egy sárgát. Utána köddé vált. De hogy hova? Nem tudta senki. Azt se értették a barátai, hogy egy WC-ből hova lehet eltűnni. Pedig el lehet. Sőt természetes is, hogy szegény főhősünk, el akart menekülni a konténer WC fojtogató börtönéből.…..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football…..
Kopez 2009.11.25 18:46:47
@tommynho: ez a beszéd! van még egy ember aki nem az ótvar ruszkikra tett!:) vezessen első félidőben, és másodikban is:D
(kemény 500ft-om van rajta)
Kopez 2009.11.25 18:50:12
Kopez 2009.11.25 18:59:52
@sanyikanagy:
gondolkodj már könyörgöm, van a bajnokság és van a BL! BL millioszor fontosabb, Nürnberg ellen felállt egy lájtos csapat..mekkora szopás lenne ha ott kijátszották volna magukat aztán erre a meccsre fáradnak v sérülnek be?
Becsöngettek, én sejtettem, hogy egy szokványosan förtelmes olaszórának nézünk elébe. Azonban amit átéltem, az rosszabb volt, mint egy fentebb említett tanóra. Ez pedig már nagy szó. A padtársam hiányzott, így tökéletes magányomban vegetáltam. Annyira, és annyira gondolkoztam,…..
Az a szó, hogy izomláz minden rendszeresen sportoló, de sokszor még nem sportoló életét keseríti meg. Ugyanakkor egy jel, hogy nem volt hiábavaló, amit tegnap tettünk. Mindenki mást mond, hol a legborzalmasabb. Menjünk hát talptól a fejed felé. Vádli: Úgy sétálgatsz, mint egy…..
Az illendő fogyasztás miatt, és a balesetek elkerülése végett:első:Ne tisztelj más, tablettás borokat!második:Ne fogyaszd kóla nélkül!harmadik:A házibor nevét hiába ne mondd!negyedik:A házibort sose ronts meg energiaitallal!ötödik:Szeresd és tiszteld a saját…..
Avagy a magasztos alkohol hadművelet.Hozzávalók:Egy teljes lakás, alváslehetőségekkel (Fürdőkád,ágy,asztal alatt, mosogató?!..stb), és a teljes komfortérzet növeléséhez elengedhetetlen kellékekkel (hányós vödör, mikró virslisütéshez, hűtő). Illetve nem árt ha van fűtés,…..
Emelt szintű punnyadás érettségi esszéfeladat Több szóval is be lehet határolni a témát. Punnyadás, gübbedés, müggedés és hasonlók. Felettébb alantas dolog. Általában sikertelenségek után következik be, de van, hogy váratlanul és aljas indokból tör rá az emberre. Kéz a…..
  Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető.   TIPPVADÁSZ…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön! Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás…..
Kopez 2009.02.04 12:22:10
@attila10:

Áh örülök hogy te nyertél, mert eddig volt 3db 3/4esem kombinált 3al, és 1 5/4-es 4el ez lett volna az első tiszta szeló..persze az ilyet valahogy sose adjuk fel...:D
na majd a bundásliga tippek remélem jönnek