Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ztaki

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kaptunk egy kedves olvasótól, amiből nem is értettem először, miről van szó. Azt írta: épített egy Dongót, de ez elég tág fogalom, főleg, hogy az csak egy készen kapható cucc, amit biciklire kell szerelni. A fiatalabbakat kivéve mindenki emlékszik a Dongó motoros…..
ztaki 2011.12.31 11:45:54
@We make the world a better place:
Így van - leteszi a földre, rááll és ránt rajta egyet... Itt a blokk olyan magasan van, hogy onnan elég nehéz lenne berántani. De nem is ez a lényeg: ez a technika nem olyan megbízható mint egy láncfűrész - így elindulni sem akar olyan könnyedén. A betekerésnél jobb módszer indításilag nincs.
Tehát nekem olyan racsni kellene, amit valahogy ki (akarom mondani be-) lehetne akasztani az indítás idejére.
Egy ismét jól sikerült hétvége után vasárnap valahogy nagyon nem akaródzott elindulni Kapolcsról. Húztuk míg tehettük, egészen kora estig, így viszont sikerült a hazafelé utat a felezővonalon tölteni. Az újra és újra felbukkanó kocsisorok élén rendszerint egy, jóval a…..
Robogó Robogó, ingyen van 2011.08.18 19:27:00
Kaptam egy olvasói levelet Benedektől, megtetszett, így kábé változtatás nélkül le is közlöm. Pedig csak egy képet küldött. Két éve kezdtem robogózni, 30 évesen. Javában le volt zárva a Margit híd, Budán folyamatos volt a dugó. Ha megrajzoltunk egy útvonalat, a dugók…..
Robogó Mini kultuszmotor 2011.06.27 13:14:00
Autentikus Chappy hidetés A Yamaha Chappy 50 már ránézésre is rajongást kiváltó jószág. Ha lenne ilyenem, tutira Csöpinek hívnám - de nem Ötvös Csöpinek, mert az nagydarab rendőr volt. Esetleg Ubulnak, mert a bulvársajtóban egyedül a Garfield-ot érdemes olvasni a hátsó…..
ztaki 2011.06.29 06:36:24
@atesz77: az a hengere, aminek a legvégén van a gyertya elég nehezen foglal magában egy szeleprendszert is.
A 4T motoroknál a gyertyát nem igazán lehet a hengere legtetejére tenni, hiszen ott van(nak) a vezérműtengely(ek). Ha mégis oda kerül a gyertya, akkor azt le kell sűlyeszteni, alig látszik belőle valami. Az első képen és a videón is látszik, hogy ott nincs semmiféle vezérlés - tehát 2T. Szerintem.
Kedves fórumozók! A BB-, és HTML-kódokat egycsapásra átadja az örökkévalóságnak legújabb fórum-fícsörünk, amivel tényleg gyerekjáték lesz képeket, videókat, vagy akár térképrészleteket beilleszteni egy-egy hozzászólásba. A széles körben ismert szerkesztő (hasonlót…..
S-blog Budapest-Szeged Moped Rally! 2008.03.05 15:20:00
Hát, ideért. Külföldön nem ritka, hogy az állatabb mopedesek többszáz kilométert tesznek meg, nem kímélve sem a masinákat, sem az ülőgumóikat. Eddig idehaza nem volt ennek különösebb jelentősége, hiszen rövidebb csapatásokon kívül senki nem gondolta komolyan, hogy a magyar…..
ztaki 2010.02.15 08:09:28
 „Megvan a nap elmebetege!” - kurjantotta Winkler. Láttam szemében az őszinte tiszteletet és lelkesedést, ahogy sorolta a kulcsszavakat: robogó, Magyarország átszelése, terepen. Pillanatokkal később megérkezett Csóka Attila levele a postámba. Olvassák önök is, itt a…..
A Bamako hagyományos befutója a mali fővárosban a líbiai kézben lévő Salem hotel. A parklolóban a helyi autónepperek várják a verseny résztvevőit: akik nem akarnak újabb 8000 kilométert megtenni, jó áron megszabadulhatnak a terepjáróiktól, személyautóiktól.A szombati befutón…..
ztaki 2009.02.02 07:59:55