Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mark_lar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus kalandja volt Istvánnak: talált egy pénztárcát a Belvárosban tele pénzzel és iratokkal, majd amikor le akarta adni, azt egyszerűen nem hagyták a rendőrök, sőt szerencséje volt, hogy mondjuk nem fekvőtámaszoztatták meg. A Nyugatiban lévő rendőrségi irodában persze…..
mark_lar 2009.02.02 04:30:05
Én pár éve a Ferihegyen beszálláskor mentem át az útlevél ellenőrzésen, és látom, hogy az egyik boxban a kisasszony (ferinéni) az ultragagyi "Legyen ön is milliomos" játékot játssza, a pult mellett meg egy rendőr támaszkodik és drukkol neki (publikum).
Hä? Mondom ez már önmagában is figyelemre méltó jelenség, nem bírtam ki, odaszóltam valami hülyeséget (gondoltam a rendőrnek is van humorérzéke, hátazis ember), nem emlékszem már mit (azt tudom, hogy mosolyogtam hozzá, hogy lássa, lenni gyarló ufó, de békével jönni), vagy bemondtam hogy kérjen felezőt, de nem is ez a lényeg, a rendőr erre mit reagál? Szabályosan leüvölti a fejemet ezekkel a szavakkal: "Haladjon tovább!"

Jajmá mondom, ne haragudjon má hogy megzavartam, a végén még B-t nyom A helyett, nehogymá miattam essen ki a virtuális ropogós tízmillijaó forintnál...

Múlt héten Londonban a tömegben véletlenül belépett elém egy rendőr, majdnem neki mentem. Mit reagált a rendőr? "Oh, i'm sorry, Sir". Elnézést kért, de úgy, hogy kis híján hogy meg nem bírságolta önmagát... :)

Kontraszt. Borzalom. Ami a cikket illeti, hát bizony kis hazánkban ami leesik a földre az nem koppan. Jó látni, hogy ez nem minden esetben igaz, Istvánt klónozni kellene!

Azért hogy említhessek egy (számomra) pozitív példát is, egyszer 90 helyett 91-gyel mentem, ezért megállított és megkérdezett a biztos úr, hogy ugyan hogyan büntetném meg magamat. Mondtam neki, majd megkérem a barátnőmet, hogy büntessen meg. Erre elnevette magát és elhajtott a francba.

Ezen kis kitérő után is azt gondolom, hogy azért tanulhatnának egy kis jó modort. Nem olyan nagy erőfeszítés az.