Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sid2008

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
A filmkalózkodós évente 3 milliárd dollár veszteséget eredményez  stúdióknak, akik próbálnak ugyan küzdeni ez ellen, de nem sok eredményre jutottak eddig. A legnagyobb problémának azt tekintik, hogy a mozikban egyes nézők videókamerával felveszik a filmet, majd ezt feltöltik…..
Emlékszem általános iskolában az volt fél évig a legnagyobb császár, aki simán rappelte a Gangsta's paradise című számot. Akkoriban kezünkben a G.I.Joe bábuinkkal és Jurassic Parkos uzsitáskáinkkal mi is veszélyes kölyköknek éreztük magunkat. Ezt pedig Coolionak köszönhettük…..
Egy friss tanulmány szerint a 2008-as esztendőben történt Microsoftos sebezhetőségek döntő hányada megelőzhető, vagy hatása csökkenthető lett volna, ha a felhasználók többsége nem állandóan adminisztrátori jososultságokkal használná a Windowsos számítógépét. A…..
sid2008 2009.02.06 16:26:10
@zsoci: Akkor biztos a microsoftnál is hülyék dolgoznak mert ők sincsenek elájulva töle,nem beszélve azoktról a független szakértökröl akik lehúzzák az értékeléseken és a baráti társaásgombrol akik szintén szidják.Nem baj te értesz hozzá az a lényeg
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
Fantasztikus kalandja volt Istvánnak: talált egy pénztárcát a Belvárosban tele pénzzel és iratokkal, majd amikor le akarta adni, azt egyszerűen nem hagyták a rendőrök, sőt szerencséje volt, hogy mondjuk nem fekvőtámaszoztatták meg. A Nyugatiban lévő rendőrségi irodában persze…..