Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kati_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a hétfő teljesen semleges hétfőnek indult, azonban egy délutáni telefonhívás igen emlékezetessé tette a napot: a European Bank for Reconstruction and Development (EBRD)-ből hívtak, hogy közöljék velem a jó hírt, miszerint a feladatmegoldós forduló és a két telefonos interjú…..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Kedden Roland elment dolgozni, engem itt hagyott a farmon, teljesen egyedül!:) Nagyot aludtam az ágy közepén, majd a konyhaszekrényekben pakolgattam, polcmagasságokat állítgattam, hogy minden jól elférjen. Utána ki is próbáltam, hogyan szuperál így a konyha, 3 fogásos vacsorával…..
Jovanotti, minden italofan kedvence 2011 január 24-én végre új lemezt ad ki (Ora), ebből adok most nektek egy kis előzetest.Bár a szám címe és szövege szerint roppant lírai (Tutto l’amore che ho), a vidóklip egy elcseszett akciófilmre emlékeztet, ahol szerepet kap egy lecsoffadt…..
Vak vezet világtalant, avagy magyar vállalatvezetők a piac ismerete nélkül?Amikor nekikezdtem, semmit sem tudtam róla. Mondta is a többi király: a bolond épít így várat. De én mégis neki vágtam, hogy megmutassam nekik. El is nyelte a mocsár. Tehát építettem újat Az is…..
Mi fido di te – Bízom benned – énekelte Budapesten Jovanotti. És közben készült fővárosunkban egy gyönyörű klipp. Nekem nagyon tetszik. De ha tovább olvasol azt is megtudod miért tanult magyar néptáncot Jovanotti lánya. Klippközben pedig J ringatózik – pesszimistább…..