Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alba_

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atléták.És ezt a szót most nem pejoratíve használom, annál is inkább, mert ezt a szót én képtelen volnék pejoratíve használni, hanem csak mint tényt jegyzem meg.Két játékos, akik a teniszt az elmúlt egy, illetve fél évben uralták, uralják, akikről mégis az embernek…..
Alba_ 2009.03.22 22:46:59
@FedererRafa: Kaplár F jó? Te mit néztél eddig??? A tv épületének közeléből is elzavarnám.
Maratot sok mindenért szeretjük. Még akkor is, ha kikap Gasquet-tól Dubaiban, és így nem láthatjuk, mire menne Murrayvel. Én már örökre a szívembe zártam, amikor tavaly az orrom előtt törte el az ütőjét. És hogy a törött ütő még mindig szív alakú, azt most is megmutatta. ..
Alba_ 2009.02.25 19:54:12
Tavaly egy jó darabig, azt hittem, hogy Ági mélyrepülésében a média, a közeg, az ország jócskán benne van.Aztán volt alkalmam néhányszor közelről is látni játszani, és hogy úgy mondjam, finomodott a véleményem.Mindez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki minden kontroll…..
Kicsit vicces hangulatban lehetett az ATP honlap képszerkesztője hétfőn, aki ezzel a hihetetlenül szerencsés pillanatban készített fotóval tisztelte meg a San Jose-i tornagyőztes Stepaneket. Tény, hogy Radek sosem lesz The Sexiest Man Alive, és én sem sűrűn ütöm be a…..
"A teniszben az önbizalom olyan, mint a szerelem. Ha túlságosan akarod, akkor nem jön. De ha nem erőlteted, akkor jön az magától."Marat Szafin ..
Alba_ 2009.02.17 10:36:56
Engedve a rám nehezedő iszonyú nyomásnak, magam is elkezdtem fényképeket keresgélni. Komoly meló. Találtam egyet, a kattintás után elétek tárul majd, a kérdés elég egyszerű, bár teljességgel lényegtelen: Kinek szurkol(t)? :) ..
Véget ért az Ausztrál Open, de ezúttal nem köszönünk el. Mint már írtuk év elején, idén szeretnénk egész évben vinni a blogot. Tudjuk, hogy a Grand Slam tornák a legizgalmasabbak, de azért reméljük, hogy két GS között is visszajöttök hozzánk, és olvasgattok, beszélgettek…..
Alba_ 2009.02.01 21:41:26
@Jeli: Vöri Möri? :D például.