Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clipper

358 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Széll Tamás csinált egy kis grill csirkét, persze bresse-iből, és azért persze megkérdeztem azt is tőlük, hogy hogy állnak, mire számítanak! (videó is)  ..
Saltedfox Baby Gem 2016.06.12 00:07:09
Elég sunyin eltelt ez a három hónap. Az egy dolog, hogy nem vettem észre, de hogy más se? Általában úgy látjuk az idő múlását, hogy bizonyos napokat kiemelünk a hétből. Ilyen például a baby gem nap, amikor a Balázs baby gemet pirít egy baszott nagy paella serpenyőben és én megjegyzem hogy: "de szép,…..
Saltedfox Renegades 2016.04.29 02:10:07
Ez már vagy az ezredik giccses naplemente a tengerparton, ahol újragondolom az életemet. Csak a cigi ég gyorsabban a slo-monál. Másfél hónapja remetéskedünk a világ végén. Annyira vártam már, hogy nem is kellett ehhez a baromi nagy kontraszthoz olyan nagy átszellemülés. Itt nem történik semmi.…..
Saltedfox Herm 2016.03.23 23:51:47
Szerelmes lettem a Guernsey vajba.  Mocskos mód sárga és elképesztő íze van. Karl elmesélte, hogy a franciák is ezt használják, az egyik legjobb vaj a világon. Ezt akartam először is közölni két év blogtalanság után. Szóval megint itt vagyunk. Újra elő a bőröndöt és világgá. Nem volt egyszerű nem…..
Viszont emiatt semmi okunk fanyalogni, ugyanis a ramen egy fantasztikusan finom, szintén ázsiai és szintén tészta alapú leves, így nagy öröm, hogy színesedik a kínálat. Bemutatom a legjobb helyeket, ahol érdemes megkóstolni.  Ez volt a saját készítésű, lusta ramenem [közben…..
clipper 2014.06.23 11:03:18
Egy gőzölgő tál ételként érkezett a tavasz az asztalomhoz. De míg tavaly megkötözték a kezeimet, most belerakták az evőeszközt. És nekiláttam. Itthon vagyok! Ennyire még sosem voltam. Nem írtam. Nem írtam, mert tudtam hogy bármit írnék pár hét múlva kontráznám valamivel.…..
Saltedfox Snowattack 2014.02.11 14:53:28
Pattogó busz,műfasz,yolo,3 méter hó, végtelen almalé, élőhal,újházy tyúkhúsleves, bulika,szűzhó,4-es felvonó,mindenki keljen fel, szilárdok. Puy St. Vincent, Franciaország, Snowattack 2014.  A kalandos Londoni kitérő után, csupán egy nap volt a végcélig. röpke 20 órás…..
A tegnap este NEM a tervek szerint alakult. A hazaút ott lett elkúrva hogy a Dávid vonata Glasgowból két órát késett, ezzel esélyünk sem volt elérni a gépünket. 12 óra reménytelen várakozás várt minket a Lutonon, nem túl sok pénzzel a repjegyek újravételére. Gyakorlatilag…..
Saltedfox Random London part 2. 2014.01.29 20:03:58
A tegnapi nap sikerült visszatérni Camdenbe Andréstúl. Számoltuk hányan akarnak frájdcsikennel tömni az ételsoron, és hatnál már feladtuk. Lángost enni Camdenben egy portugállal akit skóciában ismertél meg és egy magyarral akit a hegyalján. Mi jöhetett volna még? Hát jött.…..
Saltedfox Random London 2014.01.28 11:50:57
You motherfucker! How the fuck its even possible? What the fuck are you Doing in London?  -Andé Rósa Az elmúlt két nap talán életem legfurcsább napjai voltak. De inkább foglalnám össze egy napnap, hiszen egyedül aludni nem sikerült alattuk. Az események hamar felgyorsultak…..
Saltedfox 1 year in Scotland 2014.01.14 04:07:09
A szél agresszívan közdött a félresimított hajammal. Az istenért sem szemmentes területre fújta vissza, egy-egy igazítás után. Én nem tudom milyen az a sós levegő, de biztos az volt. Csapkodott kifele az a furcsa tenger. A látványától is fáztam. Nem láttam sehol a fókákat…..
Saltedfox 2013 2013.12.31 17:16:28
szóval volt ez az életem. Tavaly ilyenkorig. Volt már pár a nagy egészen belül, de az elég hosszú volt. Viaskodtam magammal és a kapcsolat közt amiben éltem. Meg sem közelítettem a normális felet a kapcsolatban.Véget kellett neki vetnem. Így száműztem magam a vadonba.…..
Saltedfox Scotch Xmass 2013.12.25 19:03:25
Már a harmadik karácsonyi vacsorát készítjük a kedves vendégeknek. Soha többet nem akarok pulykát látni. Ha ez és a facebook nem lenne, talán nem vettem volna észre hogy karácsony van. Egy éve ilyenkor, szentestén, már tudtam hogy ide jövök. De nem gondoltam volna hogy itt is ér…..
Saltedfox Snow-bor(e)d 2013.12.06 22:55:57
És hosszas tervezgetés után végre megvan az időpontunk. Idén sem feled kezünk meg a snoboardról. Méghozzá a nagy egyesülés hete lesz. Evett, Beczpé, Dávid, Én , egy országban egy hegyen. Francaország. Snowattack. Úgy várjuk azokat a napokat mint tinédzser srác az első…..
Saltedfox 25th 2013.10.22 01:14:13
Az ingerkörnyezet ami hiányzott. Így definiálta Péter nekem, azt ami itthon várt. Ingeréhes voltam. De kurvára már.  Alig 20 órás út volt ide Kildonanből. 5 ország, 5 főváros, 4 jármű, két kávé, két szendvics, egy magazin. Oroszlány, ahol furcsa mód a szagok okoztak egy…..
Nemrég megtaláltuk Ritával Izlandot , Skóciában. A szokásos vízeséstúrán túl menve kiégett a táj, eltűntek a fák, bokrok, és csak egy pad virított a semmi közepén,felett. Vagy a semmi közepén ami a semmi felett van. Valami ilyesmi. Kicsit lejjebb megtaláltuk a Giants Grave's…..
Saltedfox Re-Reborn 2013.10.05 22:00:24
Véres-sáros szívlapáttal törte ránk az ajtót a drága október. A kedvenc hónapom. Az első hónapom ezen a világon. 9 hónap plezsör után októberben másztam ki. Kísértetiesen hasonlít a helyzet a mostanihoz, amikor is 9 hónap után hazatérek. Burokból a nyüzsgésbe. Hegyekből a…..
Saltedfox Prawn Cracker 2013.09.14 16:51:05
prɔː'n kræ'kəː· That's how I say. Végig ettünk egy világot a héten.  Itt voltak ezek a Leeds University-s diákok, akik ultimate büfé szervizt kaptak tőlünk.  Én meg esténként meg Laura társaságát az utolsó hetén. Jó volt egy nem normális hét végre. Jó ha más.…..
Saltedfox Patches and Boats 2013.08.31 21:20:38
Kedves Ősz. Hiányoztál.  A nikotin tapasztól betépve eszembe jut hogy még egyben vagyok. Ami egyébként annyi nikotint adagol, hogy egy doboz cigi sem lenne elég pótólni. Ilyen hát az igazi nikotin függőség a poén nélkül. Ezen morfondírozva a wc-n tanulmányozom a wc papír…..
Saltedfox Say my name 2013.08.17 01:24:09
Amint meglátta a szendvicsemet, máris közelebb jött. Nem nézett a szemembe, mintha észre sem vett volna. De túl feltűnően csinálta. Leül. A szendvics előtt le se szart. Megeszem a szenyót. Károg, majd odébb áll. Konkrétan elküldött az anyámba. Egy sirály. Ez még azelőtt…..
Saltedfox Breaking bad 2013.07.30 23:58:33
It start to rain again.  I'm getting fuckin crazy here. Something just changed in these days.  I can't be serious, if nobody serious about anything. Except the fuckin rumors, and fights with each other. Thats serious. There is a poison in our soup, and I am the only one who can feel it.…..
A szemétszedők gyanúsak voltak. Akárhányszor elmentem mellettük magyar szavakat hallucináltam. Utolsó nap kiderült, nem hallucináltam. Az összes magyar volt. 50-en voltunk magyarok, és én nem szólaltam meg magyarul három napig. Végülis nem is készültem rá. Perzselt a nap tovább,…..
Vártam 3 órát a buszra közel 20 ezer emberrel együtt. Vártam hogy beengedjenek több mint 3 órát közel 30 ezer emberrel. Vártam hogy lebontsák a kerítéseket, és berohanjunk ezrekkel a fesztiválra. De én ennél sokkal többet vártam már. Here we fucking go. Rengeteget mondtam…..
Saltedfox 2013.06.28 16:39:34
Harcoltam az elemekkel egy szemeteszsákkal a vállamon. A tenger ordít. A skót nyár tényleg elég indokkal bír hogy állandóan téma legyen. Dáviddal csevapcsicsát csinálunk chili szósszal és megállapítjuk , hogy kelet-európa és dél-amerika utoljára kubában találkozott így…..
Saltedfox The Longest Night 2013.06.23 00:01:50
Wich was the shortest. And the rain did not help on us. We lost in the stupor. And even the stupor did not help us. Donkey's and horses, just like Rod said. But we are in Arran. Here everyone is converted lamb. We talk about lambs. We talking like lambs. The lambs will die. We were on this car…..