Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nozsu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért csak van valami jó is abban, hogy a franciák alá tartozunk:) Pénteken 13 órától Szávay Ági-Amélie Mauresmo negyeddöntő élőben az Eurosporton!..
Ági negyeddöntős Madridban! Most dolgozunk, de majd később elemzünk, addig beszélgessetek :)..
Nozsu 2009.05.14 21:04:21
1. Safina2. Serena3. Dementieva4. Jankovic5. Venus6. Kuznetsova7. Azarenka8. Petrova9. Wozniacki10. Radwanska11. Bartoli12. Pennetta13. Cornet14. Medina Garrigues15. Zheng16. KanepiÉs ahogy Gábor is mondta adásban, előfordulhat, hogy nem lesz kiemelt a 8 között. Tényleg Varázsdoboz.  ..
Nozsu 2009.05.13 22:19:42
@Rita0920: Úgy tűnik a páros elmarad,mert nincsenek a holnapi műsoron.Spanyolok a Black-Huber párossal játszanak.Lehet,hogy visszaléptek?
A helyzet az, hogy Woznackitól salakon ki lehet kapni. Kettőben is. Mondjuk az öt megnyert játék nem valami sok, de ez tök mindegy. A gond az az, hogy Ági pillanatnyilag csak 30. a világranglistán, tehát egy ilyen tornán, ahol majdnem mindenki elindul, ez kevés a kiemeléshez. És így…..
Csapjunk is a közepébe. A program elindítása után a Fájl/New-ban tudsz New Projectet indítani, ahol a beállításokat hagyva csak okézd le és már kezdheted is. Ekkor a következő látvány tárul eléd: Tehát itt vagyunk. A zenéket és a frageket egyszerűen húzd bele a…..
Tekintve, hogy a majd két hete megfogalmazott gondolataimból nem sok minden vált valóra, és a torna során sem jártam nagyobb sikerrel, őszintén szólva elég kevés jogalapot érzek, hogy itt nagyon jósolgassak, latolgassak. Úgy rémlik, talán annyit sikerült eltalálnom, hogy a Nole -…..
Nozsu 2009.04.05 17:13:00
Ha egy teniszező, aki szeptember 28. óta nem nyert mérkőzést, azt gondolja, hogy sínen van, csak azért, mert megnyerte az első játszmát simán, és breakelőnye van a másodikban, az megérdemli, hogy kikapjon.Ha egy teniszező nem gondolja ezt, pusztán csak megijed a világranglistán…..