Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábork

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sétálgattam a városban csütörtök délután, és valahogy feltűnően nagy volt a politikai aktivitás az utcákon. Mszp-s aktivisták mindenfelé vörös szegfűt osztogattak a lányoknak és asszonyoknak, közben meg zöldkabátos elempés jócsajok aláírásokat gyűjtögettek, mert…..
Gábork 2012.03.11 09:34:08
Na jo. NEm olvastam a kommenteket, sajnalom, lusta vagyok. Nem is kommentelnek, csak idegesit ez a fajta naivitas.
Allaskeresesi jaradek addig, amig munkat nem talal az illeto. Egy nagy turot! Szerintetek hany ember keresne igazabol munkat ahelyett, hogy otthon ulne es varna a postat a munkanelkulisegellyel? Apu-anyu munkanelkulin, nagyszulok rokkantsagin, minden gyerek utan szocpol, plusz lakastamogatas, es szepen hatra lehet dolni, majd a tobbi f@sz eltart minket.
Aztan. Miert ne lehetne a szabadsagom legalabb 2/3-at akkor kivenni, amikor en akarom? 100% lenne az igazi, de elismerem, ez is naivitas. Kotelezni kell minden munkaadot, hogy igazitsa a szabadsagolast a munkavallalo igenyeihez, legalabb 2/3 aranyban.
Aztan. Hol el a kedves poszt iro, hogy a 100 nap tul hosszu probaido??? Jeleznem, hogy a romlott Nyugaton egy koszos McDoba is fel ev (6 honap!!!) a probaido, es ha nincsenek teljesen megelegedve, adnak meg 3 honap probaidot, aztan kirugnak.
Aztan. LMP kerdes is hulye, Nivo kerdese is hulye. Egyesek a 18. evukben is max 4 altalanosnal jarnak, tehat felesleges volt legalabb 6-8 ev iskolaztatas, ugyanakkor legalabb egy erettsegi kotelezo kene hogy legyen, bar tudom, hogy sz@rt sem er. Piackepes diploma meg mi a francot jelent? Legyen mindenki bank-manager? Vagy kommunikacios-tv-ben ulos nagyokos? Vagy kozgazdasz? NEm kellenek tanarok? NEm kellenek muveszek? Nem kellenek ovodapedagogusok, kutatok, regeszek, stb? NEm az lenne az ertelmes, hogy ne vegyenek fel minden evben nyolcvanezer szinhaztorteneszt (peldaul), ha az orszagnak max ketto kell?
Na ennyi, megint nem kommentelek par evig, lehet szidni, trollkodni es trollnak hivni.
Gábork 2012.03.11 09:49:05
@bogancs: OKe, lehet hogy reggel van, es az ejjel aktiv nappal alvo gyerek, plusz a kave hianya eltompitott, es csak annyit fogtam fel, hogy ez mekkora hulyeseg. Mea culpa. Raadasul megszegtem a fogadalmam es megint kommentelek.
BAr az ironiat nem mindig tudom szetvalasztani a cikkedben. Utolso bekezdesek pl.
Jelenlegi partokra nem szavaznek, igaz, semmi ironia (nekem). Partoktol fuggetlen valaki tudna kirangatni minket a kakibol, igaz, nem ironia (nekem). NA de Bajnai-Oszko??? Remelem ez ironia volt...!
A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan…..
George Lucas a 70-es évek végén megalkotta a filmtörténelem egyik legkörülrajongottabb alkotását,  a Star Warst.  Az elsőnek leforgatott trilógia főszereplője Mark Hamill volt, akinek a mozi világában ez volt az egyetlen sikere, de nem kopott fel az álla, képregényeket…..
w Szabadíts meg a gonosztól 2010.01.29 07:00:00
S az aranyba vont ég alatt, - mert beköszönt az ünnep - a szabadság sétára megy. Hős népe ágat lenget, s ő kézenfogva vezeti szép gyermekét, a rendet. József Attila: Május Kísértet járja be Magyarországot, a szabadságot gyűlölő kísértet. Undorító eszmék szerelemgyermeke,…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Gábork 2009.06.21 21:02:15
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
Gábork 2009.05.08 10:01:02
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
Az alábbi levél landolt a postaládánkban, biztos ez a retek szél fújja ki az értelmet az emberekből. Bár egy picit halványít a történeten, hogy hölgy az írója, a felvázolt történet sokkal viccesebb lenne ha férfiszerelemről lenne szó benne. Mit tegyen szegény levélíró…..