Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glázser Bozsó

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy mindenki számára jól ismert, körönként megszavazott, ötfordulós "boxmeccsel" döntötték el a Metallica-fanok, mégis melyik dalt tartják a kedvencük legjobb dalának. Az eredmény talán annyira nem meglepő, de azért megsúgjuk: a Master Of Puppets lett a magnum opus, az egy dal mind felett, de hogy…..
Glázser Bozsó 2020.06.26 21:24:24
Kicsit már túllőtt, mondhatni unalmas frázis a Lars nem tud dobolni, de mit tudunk tenni, ha egyszer ilyen-olyan okokból megszületett... (kacsintás). Komolyra fordítva a szót: ha zenész az ember, jó eséllyel a gyerek is kedvet kap a muzsikáláshoz, ahogy tették az Ulrich-fiúk is, Myles és Layne, akik…..
Glázser Bozsó 2020.05.02 06:39:32
Az Elios-botrány az Orbán-rezsim tökéletes összefoglalása. Épp ezért folytatom minden részletének a feltárását. Az OLAF által is kiderített, és a jelentésükben bemutatott visszaéléseken és korrupción túl az Elios közvilágítási projetjeiben gyakorlatilag akárhová nyúlunk, csalást látunk. Ez történt…..
Glázser Bozsó 2019.03.28 12:38:01
@Ballib vagyok mert rettegek: Nagyon remélem, hogy gyógyszerre vagy temetői koszorúra fogja költeni ... a jelenlegi NER-hez köthető útfelújításokról ne beszéljünk, mert 3-4 év után kátyúzni kellene ...
A minnesotai kisváros honlapja a "Csak egy Balaton van" szlogennel köszönti a látogatókat. A kijelentés persze csak az USA-n belül igaz és bár több történet létezik, az amerikai Balaton lakói hivatalosan a magyar tóhoz kötik a hajdani névválasztást...
Glázser Bozsó 2019.02.09 19:21:16
@lipka zoltán: Irónia ember, IRÓNIA!
Időről-időre nekem szegezik a kérdést, úgyhogy elgondolkoztam rajta...
Glázser Bozsó 2018.12.24 18:00:31
Igazi vesszőfutás ez a történet a számára: az utolsó szövetségeseit is elveszítette ezzel az üggyel, és cserébe nem nyert semmit. ..
A milliárdos örökség ügyét megúszó fideszes politikus berobbant a médiába és megmondta. De még hogy!..
Glázser Bozsó 2018.11.30 13:16:47
@Gandosz: 400 óra? Az elég vicces? ... röhögj rajta 3 évig ... :)
„Mindent itthagyok, mit Miskolc adhatott,Igen holnap, holnap indulok"Edda Művek - Elhagyom a várost   Reggel óta a gondolkozom azon (itt volt az ideje elgondolkozni), hogy hogyan lehetne az egész migránsprobléma és egyben anomália méregfogát egy határozott mozdulattal kirántani és úrrá lenni (a…..
Glázser Bozsó 2018.10.30 18:13:19
Te mit tennél, ha tudnád, hogy az álomautód tőled nem messze, egy erdőben parkol gazdátlanul? Elmennél megnézni? Elfantáziálnál azon, milyen lenne, ha te birtokolnád? Esetleg a birtoklási vágy felül is írná a józan eszed és meg is szereznéd? Van, aki eljut első kettőig, de vannak olyanok is, akik…..
Levélben fordul Répássy Róbert (Fidesz) a miniszterelnökhöz, mivel úgy véli: a vezetőre a korrupció gyanújának árnyéka vetül, nem törekszik a gyanús ügyek kivizsgálására, ehelyett elleplezni, takargatni igyekszik azokat. Répássy Róbert sajtótájékoztatón ismertette a levél tartalmát. A képviselő…..
Glázser Bozsó 2018.09.28 09:32:14
A Nemzeti Együttműködés Rendszere csak akkor működhet tökéletesen, ha minden hatalmi ág, minden önkormányzat, hivatal, civil szervezet és bíróság úgy meghajol Orbán Viktor akarata előtt, akár Semjén Zsolt, ha a főnökét hallgatja. A Fidesz vezetőit még mindig annyira nyugtalanítja az ellenállás…..
Glázser Bozsó 2018.06.13 09:57:18
@maxval balcán bircaman: Gyakorlatilag a jelenlegi állapotokat írtad le ...
Gerald Durrell (brit író, zoologus) jellemezte így az embereknek kiszolgáltatott állatokat. Nincs is baj ezzel a „kiszolgáltatottsággal”, amíg csak azt értjük rajta, hogy nekünk kell gondoskodnunk róluk, etetnünk, itatnunk, ha betegek, meggyógyíttatnunk, ragaszkodásukat és szeretetüket…..
Glázser Bozsó 2018.05.09 11:19:51
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Vannak az állatoknak is jogaik, igaz utólagos jog, hiszen elítélnek állatok bántalmazásáért, kínzásáért embereket. Mi ez ha nem jog?
Glázser Bozsó 2018.05.09 14:07:57
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: @Dr. Sándor Zsuzsa: Bocsánat ... az az érzésem kicsit elbeszélünk egymás és a cikk mellett is ... még egyszer átolvasva a cikket, nem találtam olyan bejegyzést amely jogalanyként szeretné megnevezni az állatokat ... lehet hogy a szavaimból úgy tűnik jogalanynak nevezem az állatokat ... mindössze annyi a véleményem hogy igenis a jog védje az ember által tartott házi kedvenceket és haszonállatokat, főleg tőlünk emberektől! Ha az hogy a jog védjen állatot, és ezzel az állat jogilag jogalanynak tekinthető, akkor valami más módon kellene érvényt szabni annak hogy keményebben léphessünk fel azokkal az emberekkel szemben akik arra vetemednek hogy pusztán a saját ingerültségük levezetése érdekében ...
Glázser Bozsó 2018.05.09 14:09:09
@Glázser Bozsó: tovább ... állatokat bántalmazhassanak ... ennyi
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
Glázser Bozsó 2018.04.14 20:56:30
@nemecsekerno_007: Mekkora gyökér vagy ... a párom diplomás anesztes szakasszisztens és nettó 170 körül kap ... szart se ér a diplomája mert a közszféra bértáblája szerint, ez nem diplomás meló ... hogy is van ez? Heti 2x ügyeletes, azaz nem látja a gyerekeit két teljes napig ... kevesen vannak ez hiányszakma ... mivel nincs megfizetve ... nem kívánom, de szeretném ha ráeszmélnél, hogy ha egyszer egy nem egészen szakképzett (gyakorló asszisztens és gyakorló orvos) altató csapat kezébe kerülsz felébredj a műtét után ... addig is imádkozz és jusson eszedbe a tízparancsolat azon pontja amit a NER elfelejt: NE LOPJ!
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
Glázser Bozsó 2018.04.09 11:53:58
@cabeza: Ööö .. számold már ki még egyszer, kérlek ... Az egy harmad az a fidesz tábor ... de segítek: kb 70% ment el szavazni, aminek nem egész 49%-a szavazott vityára ... az barátok közt is legfeljebb a szavazóképesek egy harmada ...
  A Fidesz érdekében megalkotott választási törvény számos választási visszaélésre ad lehetőséget. Sajnos az idei kampányban Óbudán ismét számos ilyen szabálytalansággal kellett szembesülnünk. Kamupártok Azzal kezdődött a történet, hogy a választási rendszer tudatosan óriásira tárt kiskapuit…..
Glázser Bozsó 2018.04.07 14:00:13
@Kunhallmi Agnes.: Ez fordítva van "Kedves" Puszillak! :)
Néhány angliai magyar diák, és hazai ismerőseik internetes portált és mozgalmat indítottak Szavazz.info.hu néven, melynek során összefoglalják a pártok programjait és a választási tudnivalókat röviden, hogy így buzdítsanak minél többeket a részvételre. A március 15-i diáktüntetésen is felszólalnak,…..
Senki nem bújhat el Kampány 2018.03.10 16:01:49
Magyajok! Keményen dojgozó kisembejek! Vejetek vagyok! Szavazzatok jám!Nem akajok böjtömbe kejüjni. Kaptok a jabojt pénzbőj is, kaptok megint Ejzsébet utajványt is, csak szavazzatok jám! Szejetjek benneteket. Ha kijály majadhatok minden hónapban osztok nektek Ejzsébet utajványt! Beje őjüjök, ha nem…..
Glázser Bozsó 2018.03.12 14:05:02
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Volna gusztusod hozzá ha ennyire ismered? Aham, tudom már ... igazából a T. kedvesed is hason"ló" ...
Update: a szavazás lezárult, értékelés itt    Alapvetően egyetértek azokkal az elemzőkkel és más okos emberekkel, hogy aki kormányt váltana, mindenképpen el kell mennie szavazni április 8-án és most első alkalommal fel kell adnia az elvi politizálásról alkotott elképzeléseit, azaz minden esetben…..
Glázser Bozsó 2018.02.19 11:19:53
@ulpius66: Nem is arra válaszolt, hanem a fentebbi 2 kommentre, akik nem olvasták el a cikket ... ugyanis a cikk írója nyomatékosította hogy a regnáló tolvajokra nem fog szavazni ...
Hanem a Fidesz. Illetve az Orbán-kormány által kivéreztetett egészségügy, a kormányzati korrupció és a létbizonytalanság. ..
Glázser Bozsó 2018.02.14 13:26:57
@rabelais: Nem a terrorizmusról hanem a migránsveszélyről kérdeztek ... és igen, kibaszottul rossz felé tart a szekér, mondhatnám az öreg Székely szavaival: Há' mos'mán elég messze van Kolozsvár ...
Glázser Bozsó 2018.02.14 13:30:17
@Ilyes Balazs: Ez is egy bullshitgenerátorból jön?
Közelednek a választások – így szokták mondani, többesszámban, pedig igazából csak egyetlen választás. A Parlamenti választás. A tét nagy, a politikusoknak sok pénzt hoz, a választóknak az ország jövője a tét. A választókat Magyarországon gyakorlatilag néhány csoportba lehet osztani. Egy adott…..
Glázser Bozsó 2018.02.12 12:54:16
@haXXor: Bocs, bizonytalan vagyok, hogy kire szavazzak és zsigerből gyűlölöm amit a fidess csinál ...
Az MSZP feljelenti az Országgyűlés elnökét, a Fidesz szerint Kövér László minden szava vállalható...
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
Glázser Bozsó 2018.02.05 14:23:36
@Éhesló: Ezt melyik bullshit generátorból szedted???
"Hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük". Tragikomikus módon ezzel a felkiáltással került ki nemrég a Homárra az extrém nagyértékű, 81 000 forintos csomagot elhagyó Trans-O-Flex sztorija. Erre nem telt bele egy hét, és ránkcáfolt az élet meg a Magyar Posta. Szomorú, de igaz történet…..
Glázser Bozsó 2018.01.10 09:36:13
NERtárs-blog 2018. Kire voksoljak? 2018.01.01 11:14:08
Eljött 2018. Túl vagyunk a halászlés-bejglis-lencsés-virslis kajakómán, mindezt leöblítettük az újévi pezsgővel, Áder szavait is figyelmesen végighallgattuk; úgyhogy rákoncentrálhatunk az új év adta lehetőségekre. Ezen a ponton pedig nem feledhetjük el, hogy áprilisban választások lesznek. Őszintén…..