Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uncsitesó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy  a viharvadászok figyelik a közelgő hurrikán útját, úgy követtem a Black Label Society turné állomásait. Kaptunk aggasztó híreket, Zakk hangszálai nemrég begyulladtak, koncerteket mondott le emiatt, az egészségi állapota amúgy sem tökéletes, úgyhogy volt egy kis…..
Július 4. valami olyasmi lehet az USA-ban, mint nekünk egy március 15 és egy augusztus 20 keveréke megbolondítva némi falunapi dínomdánommal. Az Angliától való elszakadást és az Amerikai Egyesült Államok megalapítását megtestesítő Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
Hét dala: Pain of Salvation - UsedMiért pont ez? A Daniel Gildenlöw (zenekarvezető-énekes-gitáros, mellékálásban zseni) vezette svéd Pain of Salvation vasárnapi fellépése zárja a hetet, és ez több mint elég, hogy ezúttal hozzájuk legyen kegyes a B-oldal.A banda, hasonlóan…..
uncsitesó 2010.10.21 14:12:52
Ismét egy kedvencemről szeretnék említést tenni, s bár nincs szó arról, hogy felesküdtem volna arra, hogy csak arról írok, ami vagy aki kurvára nem érdekel senkit, ezúttal megint olyan témához nyúlok, hogy ezt hiheted. Nincsenek illúzióim: ha csak néhányan közületek…..
B-oldal Beatles a heavy-metalban 2009.01.29 10:24:00
A Beatles White Album-ának negyvenéves évfordulójáról 2009-ben már nem lenne túl aktuális írnom, sebaj, megtették ezt helyettem elegen. Viszont nem bírom ki, hogy egy kicsit más megközelítésből ne ültessek “bogarat” a fületekbe. A bandát, illetve az albumot…..