Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serious

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nos íme a legújabb videó, amiben a már előző videóban is említett Watamote című animét mutatom be nektek! Jó Szórakozást!   ..
Sziasztok! Mangekyo kihagyott néhány sorozatot a felsorolásából amikről azért érdemes kicsit beszélni. Elvégre van még pár meglepő cím a következő szezonban.   Break Blade -Stúdió: Production I.G Akik aktívan animéznek azon nyilván ismerik a Break Blade filmeket és…..
Sziasztok! Mostanság azt láthattátok, hogy elég inaktív vagyok. Ez annak tudható be, hogy az év maradék részére egy nagy szabású tervem van, ami lényegében annyi, hogy november első napjától december utolsó napjáig minden napra jusson Nektek egy videó.Íme egy lista, hogy hogyan…..
Sziasztok! E cikkben a nemrég megjelent két friss túlélő-horror játékról szeretnék pár gondolatot megosztani veletek!Aki figyeli a megjelenéseket, az már tudhatja, hogy az Outlast, illetve az Amnesia: A Machine for Pigs című játékokról van szó. Mindkét játék megjelenését…..
Sziasztok! Íme a Metro: Last Light végigjátszás első három epizódja!Bár öt epizódot terveztem feltölteni, a tegnapi vihar szépen keresztül húzta a számításaimat, így a maradék kettőre egy kicsit még várni kell.Jó szórakozást hozzájuk! ..
Serious 2013.05.19 11:02:13
@Senshi Inoue: bocsi azt hittem nem szarakodsz itten az elején h mindent alaposan megnézel :D de ha mész előre a játékban kapni fogsz pár senshi percet:D
nem tudom hol tartok de sztem a felénél már biztos
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre!Mostanság igen sok horror alapú játékról készül végigjátszás, és a jövőben is tervezek hasonlókat, ahogy az eddigi bejegyzéseimből láthatjátok. Ezt tervezem feldobni azzal, hogy más fajta játékokkal kicsit felturbózom a mixet,…..
A mai napon ez is a boltok polcaira került! ..
Serious 2013.02.16 17:24:05
Sziasztok! Tudjátok miért nincs mostanság videó? Mert Karácsony környékén el lettetek kényeztetve, fene a pofátokat! :)Nem mondom meg, mikor lesz legközelebb Senshi stuff, de a jövőre nézve tartogatok aranyos meglepetéseket, így ne gondoljátok, hogy nem telik el nap a nélkül,…..
Sziasztok! A mai nappal végre hivatalosan is megjelent a Darksiders 2!Megyek is és magamévá teszek egy gyűjtői kiadást!Haláli ez a játék!!!! ..
Sziasztok! Rengeteg jó shooter játék van a piacon.Van amelyiket mindenki játssza,van amelyek frakciókra osztanak embereket.Számomra,ha katonai lövöldözős játékokhoz került a sor,mindig a Battlefield sorozat jutott először eszembe,főleg az észvesztően jó többjátékos módjai…..
Sziasztok! Hogy enyhítsem egy kicsit ezt a nagy csendet (hm?Hogy miért nem videókat csinálok a helyett,hogy dolgoznék és a medencében pancsolnék?...the fuck is wrong with you? :D),megosztok Veletek pár videót és pár infót egy-két játékról,amit a nyári hőségben érdemes…..
Sziasztok! Elérkeztünk a Penumbra Overture végigjátszás végéhez! 10 videó!Remélem tetszeni fog nektek!! ..
Sziasztok! A mai nyilvános Battlefield 3 béta teszt elindulása alkalmából,itt egy összehasonlító videó a Pc-s és Ps3-as verzióról.   ..
Sziasztok! Ez a nap is elérkezett,befejeztem a Star Wars Republic Commando végigjátszást! Remélem jól szórakoztok majd az utolsó fejezeten! :)   ..
Sziasztok! Nem tudom,hogy ismeritek-e a YouTube-os DasBoSchitt videóit. Garry's Mod-os videókat alkot nagyon ügyesen,ezért meg is szeretném veletek osztani két kedvenc videómat tőle! És tudjátok szerintem kevés olyan vicces dolog van,mint ez a két videó VISSZAFELE LEJÁTSZVA! :D…..