Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KicsiTifusz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt tíz esztendőből melyik sikerült a legjobban a bohócliga dicső reprezentánsainak a nemzetközi porondon? A Debrecen BL-szereplése automatikusan az évtized legjobb periódusává varázsolta 2009-et vagy többre értékelhető a dekád első fele, mikor ugyancsak a Hajdúság…..
Anna Paquin csupán 11 éves volt, amikor már Oscar-díjat kapott a Zongoralecke című filmben nyújtott alakításáért. A legjobb női mellékszereplő kategóriájában csak Tatum O’Neal nyert nála fiatalabban. Karrierje során olyan filmekben szerepelt, mint az X-men, a Majdnem híres,…..
Életem szikrái Hidas, 4. rész 2009.08.26 13:10:00
Ez most egy kicsit rövidebb írás lesz, mint többi, de ezt majd kárpótolom pár fényképpel. Mai írásom szereplői mind fiatalok, akik valahogyan kiérdemelték azt, hogy egy pár szót ejtsek róluk. 1. Erik és Klepton Sajnos a családfájukat nem tudom honnan eredeztetni, mert…..
Életem szikrái Hidas, 1. rész 2009.07.21 01:04:00
Visszatértem szünetemről, gyűjtöttem némi információt és több részben írok majd Hidasról. Akkor ne is húzzuk tovább az időt! Hidas Baranya megyében fekszik Bonyhád és Mecseknádasd között a Mecsek tövében. A falu történelméről már írt a wikipédia, így azt most nem…..
Valóban egyszer volt, megismételhetetlen és pótolhatatlan. Mindez a 2005-2006-os tanévben volt, az utolsóban. Szerény osztályunk 16 fővel büszkélkedhetett a ballagás előtt, igaz 22-en indultunk. Páran ki illetve beestek az osztályunkba. Többé-kevésbé hozzánk kapcsolódott az…..
Egy egész hetet úsztunk meg Sas Józsi nélkül, nem is tudjuk, hogyan bírtuk ki. Most azonban viszontláttuk a Mokka reggeli adásában, ahogyan nem szűnő derűvel és életvidámsággal, öniróniával mesélt viselt dolgairól. Ha-ha, nem börtönviselt, csak felfüggesztett dolgairól. Mert…..
A mostani per kapcsán utaltam egy 1996-os bírósági ügyre, amely egy Patrice Vic nevű szcientológus öngyilkosságával volt kapcsolatos. Erről íródott egy könyv is, amely a tárgyalásokon elhangzottakból idéz. Íme pár gyöngyszem:   Arra az emberre gondolok,…..
Imént zárult a Bőcs-DEAC mérkőzés, és a 0-0-ás végeredmény azt jelenti, hogy a Fradi matematikailag is bajnok lett (egyelőre csak feljutott - M. H.) az NB2 Keleti-csoportjában. Gratulálunk, várjuk őket, hogy jövőre (ha megkapja a licencet - bmiky31) rajtuk (is) élezhessük…..
Akinek volt már bármilyen feladata az életben, abban egészen biztosan felmerült, hogy milyen lenne ellógni az egészet. Nem elmismásolni, hanem úgy ahogy van, elszaladni a meló elől. Így hát az vesse az első követ, aki ma, amikor egy fővárosi kerület polgármestereként annyi…..
Kedves Internetező! Amikor úgy értékeled, hogy tudsz egy jobb laptopot zsákolni a jelenleginél, mindenképpen formatáld a vincseszterét mielőtt tovább adod. Amennyiben nem tudod, hogy ez mit jelent, vagy nincs ilyesmire időd a sok fantáziálás miatt, várjuk a következő…..
KicsiTifusz 2009.04.27 12:48:40
@rákenrolldetektív: te állat, vizuális típus vagyok. Bár a pletykák szerint már jelentkeztek a Luxx-nál,és miután nem kaptak szerepet, szegregációt visítva rontottak be a Mokkába és a Gyárfáshoz együttérzésért.
Mindig is tudtuk, hogy a magyar futball hiperkemény fogyasztói korláttal bír, ezért sem hatott meglepetésként a vietnámi éttermeket is megjárt Gálhidi György véleménye: „Nem vitás, a kilenc piros lap rengeteg. Csak tippelek: a gazdasági helyzet, a létbizonytalanság okozza azt…..
KicsiTifusz 2009.03.10 09:34:11