Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nutika

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prágában Plzen, sörtúra 2016.07.12 14:47:35
Az úgy volt, hogy Gabi barátom és Vali barátnéja itt voltak Prágában. Igazából bármit írhatnék Gabiról, mert bevallotta, hogy nem olvassa a blogot, én pedig nem vagyok hajlandó képregényben kiadni, hogy közelebb kerüljek az ő befogadási szintjéhez. Túl hosszúnak tartja a bejegyzéseket, szóval itt…..
nutika 2016.07.12 15:20:55
Prágában Húsvét otthon 2016.03.31 09:44:41
Szóval hazajöttünk Húsvétra, ergo ez a poszt most nem is Prágáról szól. Csalásnak nem hívjuk, nem fizetnek nekem azért, hogy ezt írjam, szóval elolvassátok vagy nem, rajtatok múlik. Lécci, lécci, olvassátok el. Lécci. Szóval közeledett a Húsvét és ahogy Jézus urunk is meg lett feszítve mert…..
Prágában Visszaút 2016.02.15 12:13:33
Gondoltam úgy illik, ha elmesélem a visszautat is Pestre, hogy a mostani mozis trendnek megfelelően két részre szedjem a zárórészt. Szombaton tettük meg az odautat, vasárnap hóesésre ébredtünk, nagyon szép volt a táj meg minden, de igazából az esett le nekünk, hogy ha ez hétfőn, a visszautunk…..
Régen jártam erre, tudom. Azt kell mondjam most nagyon napfényesnek tetszik itt minden. Talán amiatt, mert végre dolgozom újra, jön a tavasz is és kezdenek a dolguk a helyükre kerülni az életemben. Vannak dolgok amikről még nem beszélhetek, pedig nagyon kikívánkozik és olyanok is…..
A Papírmodell blogon bukkantunk rá a papírból készített Millennium Falconra, amely természetesen innen sem maradhat ki: A hajtogatáshoz itt vannak az eredeti pdf-ek, de a blogon találhatunk emellett R2D2 és Tie Fighter hajtogatási útmutatót is. Hajtogatásra fel!..
Ha már ennyire nézettségcentrikus a hét (ez van, ha egyedül maradok a gépnél), akkor még egy érdekességre érdemes kitérni. Az NCIS ismétléseinek pénteki sikerére gondolok. Nem elég ugyanis, hogy A férjem védelmében-t hátra szorították az NCIS már leadott epizódjai, de egyre…..
Tegnap ettem életem legjobb fokhagymalevesét. Cipóban. Én csináltam mindkettőt. A cipó normál lepénytésztából (szűk 3 dl langyos víz, egy evőkanál cukor, fél kiló Szatmári búzaliszt, a solymári Auchanban most 77 Ft, az elmúlt évek legjobb lisztje!, két deka budafoki kockaélesztő rámorzsolva, két…..
comment:com Szívükben bomba van 2010.06.16 13:21:00
A Viasat3 az ország leglazább cégét kereste hét héten át, és kiderült, hogy ők azok. A cég hangja a legkedvesebb, a legemberibb és legaranyosabb tévés produkció az első Megasztár óta. Már az első adás után elájultam, de ami azután következett, arra egyáltalán nem…..
Komoly reklámhadjárat és várakozás előzte meg az ABC újoncát, azonban a David S. Goyer neve által fémjelzett műsor csúnyán alulteljesített. A világ 2 perc 17 másodpercre elveszítette az eszméletét, mi pedig alig bírtunk felocsúdni, főleg amikor a negyedik részben magyar…..
nutika 2010.05.06 10:51:56
@fedélzeti kompót: hát, nem tudom, ezt honnan szedted, de jó nagy marhaság, hogy egy sci-fi ne mondhatna ellen az aktuálisan elfogadott tudományos paradigmának. Már csak azért is, mert a kifejezésnek csak a fele a tudomány, a másik fele a FIKCIÓ.
"Nem válaszolt rögtön. Csak merően nézett, majd azt felelte: „Ezen túl menően az ember mindig azt gondolta, hogy szeretett.” „Ezen túl menően hogyan lehet valakit szeretni?” – kérdeztem vissza. Pedig lehet, hogy inkább azt kellett volna kérdeznem:…..
Share | Utálom a kék-sárga párosítást. Ezt a szinte csak nálunk - és utálom azt a valakit is, aki tömegével dobta be a piacra dekorációs célzattal Vincent van Gogh kék-sárga képeit - rejtélyes módon favorizált dekorációs színkombót. Ebben a felállásban csak egyetlen…..
A dublini ODOS Architects mérnökei tervezték az írországi Ballymahon területén álló, tradícionális farmház felújítását és bővítését.  A négyzetes alapú farm közepén épült fel a kifutó jellegű nappali, amely modern vonalaival a teljes épületegyüttes arculatát…..
Amit ki tudtam deríteni, a kép egy Leica M2-vel készült, 90mm objektívvel. A Leica ezt a tényt ki is használta, megjelent hirdetéseiben is. Néhány szó a fekete M2-ről: A Leica gyártásában különleges szerepet foglalnak el a feketére festett modellek. Ezeket sokkal kisebb…..
Ha lakáshirdetést adunk fel, könnyen megfeledkezünk azokról az extrákról, amelyek számunkra talán megszokottak, de sokak szemében növelik ingatlanunk értékét. Ilyen lehet például a különleges szilícium alapú nyílászáró, amely szinte hihetetlen módon a fényt átengedi, de a…..
Hamarosan beköszönt a tavasz, jön a nyár és egyre többször mozdulunk ki a szabadba. Sokunk számára ismert a kirándulások fekete báránya, a cipekedés...vagy túl sok mindent akarunk vinni vagy otthon hagyunk valamit. Kell egy kis kempingszék, hogy mégse legyen koszos a ruha,…..
Luxus kéró A márványbunker 2010.02.01 15:28:00
Meg kell mutatnod az erőt, hogy te képes vagy magad alá gyűrni a világot. Miattad létezik a föld és a levegő. Az anyag akaratod szerint formálódik és a lehetetlen a lényedtől haldoklik. Feleljen meg, tehát a hajlékod is ezen törvényeknek. Lássa a világ, hogy te nem a tömegek…..
Vannak helyek, misztikus csücskök a városban, ahol valamilyen titokzatos okból megállt az idő... Megállt és úgy maradt, biztos így jó neki, meg persze van igény rá. És most nem a TV2 örök érvényű és a műsorról méltatlanul lekevert filmsorozatáról, az Elveszett szobáról…..
Idegőrlő játék, ahogy az Index-videóban fogalmaznak és tényleg falhoz vágtam volna az első öt perc után. Utána azonban valami történt és addig nem tettem le, míg ki nem raktam. A játék lényege: van három műanyag gömbünk és hat kis színes golyónk. A legbelsőbb gömbön egy,…..
Aki egyszer megnézett egy CT-vizsgálatnak alávetett Mc Nuggetset, biztos lehet benne, hogy ez a világ egyik legpszichedelikusabb tápláléka, amiről azonban hasonló bizonyossággal állítja aztán, hogy nem rendel belőle többet. A kompjútertomográfba fektetett Barbie babáról is…..
Na jó, túloztunk. Nem Pesten, hanem Csömörön van, de hát oda is BKV megy és a pesti oldalon ilyen közelségben egész biztos nem találnak a fővárosiak szánkópályát. Mint Csiro Géza, a Szálka bloggerének leveléből kiderül, az erdőt sajnos kiirtják körüle, vagyis aki élvezni…..