Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*blanche*

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Doris naplója Tévévilág 2009.03.15 17:20:00
A Barátok közt reklámja megy a tévében. Nóra néz a távolba, és azt mondja:- Annyira megundorodtam Mikitől, hogy a közelében sem tudok maradni. Azt hiszem, új életet kezdek. Elköltözöm egy picike faluba, ahol az emberek soha nem hallottak a Berényi Kft- ről, de még a Mátyás…..
A múltkori cikkünkre (Napi adag fos: Linda, a transzekszuel) reagálva kaptunk levélben egy olyan anyagot, hogy majdnem mi magunk is telefostunk ijedtünkben egy talicskát. Csak erős idegzetűeknek!!! A figyelmetekbe ajánljuk a Summerlove nevű zenei formációt, melynek érdekessége, hogy a…..
Doris naplója Nemszavak 2009.02.21 07:30:00
Olyan príma íróasztalom van, hogy ihaj! Azzal kezdte reggel Atibi, hogy most már tényleg elmegy, és megveszi, mert jövő héten hoz egy számítógépet, meg egy nyomtatót is nekem, azt meg kell rakni valamire. Nem, nem azért örülök kiemelten, mert még sose volt íróasztalom, csak…..
Doris naplója Memoriter 2009.02.16 20:57:00
A héten szülői értekezlet volt Nagyfiamnál. Nos, már többedszer állapítottam meg, hogy a "modern" iskola már kicsit másabb, mint ami a mi időnkben működött. Nagyfiam évente kb. két verset, és néhány prózai memoritert tanul, azon kívül a számonkérések is írásban…..
Doris naplója Nők 2009.02.13 21:08:00
Péntek 13. Nem érdekel amúgy, a rádióból tudom meg ezt is reggel. Sebestyén Balázsék elemzik, hogy vajon létezik- e olyan, hogy szerencsétlen nap. Balázs azt mondja, rezgések vannak. Igen, igen, ezt már milliószor hallottam, és valahol tudom- hiszem is, hogy így van. Amit gondolsz,…..