Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AcE

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont múlt héten illetve ma kaphatta meg MINDENKI a rendelt pólóját, úgyhogy nincs elmaradás senki felé. Köszönjük megint mindenkinek, aki rendelt és főként, hogy most nem volt egy szállítás/átvétel-i bonyodalom sem. Külön örülök annak, hogy a pólós nyereményjáték…..
Most már nem kell a demóval megelégednetek, elkészült a teljes verzió, amely csak arra vár, hogy letöltsétek. A készítő (vicces1212) az Otherworld fórumon közzétette a letöltőlinket, úgyhogy próbáljátok ki. Tényleg jópofa lett. KÉSZ! LETÖLTHETŐ! KIPRÓBÁLHATÓ!-Minden…..
-Tipe- küldte el ezt a videót, ahol a készítők valamit összekutyultak A Crysis az egyik kedvenc játékom, már párszor végig is vittem, de ezzel még nem találkoztam. Lehet hogy a játék fizikáját írták el valahol, mert ha erő módban neki megyünk valaminek akkor az eldől,…..
AcE 2009.09.11 12:30:44
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
AcE 2009.08.27 16:37:06