Regisztráció Blogot indítok
Adatok
posada

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://video.xfree.hu/?n=marti1951|e5c4f7a45d332fa8a34b948348b7ac5e#videoloc..
A regisztrációdhoz nem kell más, mint helyesen válaszolni a lenti fotóval kapcsolatos kérdésekre.Sok szerencsét!1. Melyik tanuló tűnik álmosnak?2. Melyik a fiú ikerpár?3. Melyik a lány ikerpár?4. Hány nő látható a képen?5. Melyikük a tanár? ..
Az ételnek 7 másodpercre van szüksége ahhoz hogy a szájból a gyomorba érjen.Egyetlen hajszál akár 3 kg-ot is tud tartani.Egy férfi pénisze háromszor akkora mint a hüvelykujja.Az emberi csípőcsont stabilabb mint a beton.A nők szíve gyorsabban ver mint a férfiaké.A lábon kb. 1…..
Mindenféle alkohol-ellenes poszter 2010.06.27 10:42:49
1919-ből való ez az alkohol-ellenes poszter. "Azok az ajkak, amelyek szeszt érintenek, a mieinket ne érintsék"…..
Mindenféle A fáradtságom oka ! 2010.06.27 10:40:36
Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom! Tudniillik 10 millió lakosa van. Magyarországnak. Ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni…..
Mindenféle a NAP imája 2010.06.27 10:37:55
"Istenem, kérlek:adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,adj szeretetet, hogymegbocsáthassak neki,és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!""Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.Ámen." ..
Mindenféle Szimszalabim.......... 2010.06.27 10:34:49
Egyik szomszédasszony a másiknak:- Tegnap voltam egy fantasztikus előadáson, ahol egy varázsló csak kiejtette a száján, hogy Szimszalabim és erre minden eltűnt körülötte.- Ez nekem nem újdonság, - mondja a másik. - Én is ha csak kiejtem a számon azt a szót, hogy…..
 NémetekA németek olyanok, mint a vonalzó. Mindent kicentiznek, élére állítanak, katonás fegyelemmel bírnak és még az otthonukban is patinás rend van. Meg sör folyik a csapból is. Sokan közülük az Alpokban élnek kis faházakban és kiválóan jódliznak. A hajuk elöl…..
Az ember fél hétkor le ül a tv-é elé azzal a reménnyel,hogy meg nézi a napi híreket Ki az rtl klubbot választja ki a tv2-őt stb stb..... Persze aki rendesen tudni szeretné,hogy mi újság a nagyvilágban,az ne az rtl klubbot válassza,főleg ha nincs internetje. Mert azt vettem…..
Mindenféle robot vs ünnep 2009.04.13 09:08:00
 Mit hozz a nyuszi??Nekünk semmit !!Lehet a húsvétot sok féle képen ünnepelni. Vannak hagyományai is. Az igazi jelentésébenem igazán mennék bele......De forcsálom azt,hogy már a húsvét is fel ér egy kisebb karácsonyi ünnepséggel!Mindenki süt főz mint állat,ja és az…..
 Mit tanulhattunk a szüleinktől? 1.Megbecsülni mások munkáját. "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel, akkor kint csináljátok! Most takarítottam fel!" 2.Vallást "Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!" 3.Az…..
"Nincs házam,nincs autóm,nem hordok márkás cuccokat,mert csak turkálósra futi.Nem vagyok gazdag,minimál bérből élő proli munkás vagyok.És lassan már fogam sem lesz,mert egy tömés is 8000 ft.A világ legszebb nyelvét beszélem,és a világon mindenki tudja mit jelent mikor azt…..
Mindenféle A nap vicccceeeeee 2009.03.16 08:27:53
Egy néger bölcs írta fehér szomszédjának: Mikor megszületek: fekete vagyok . Mikor felébredek: fekete vagyok . Mikor lesülök a napon: fekete vagyok. Mikor fázom: fekete vagyok. Mikor meghalok: fekete vagyok. DE TE! Mikor megszületsz: rózsaszín vagy. Mikor felébredsz: fehér vagy.…..
Sokszor hallom ezt a kifejezést! Ami kicsit el szomorít! Egyszerűen nem értem ,mért tartja magát a "fehér" ember felsőbbrendűnek a többi bőr színűek felett????????? Bár merre is nézek a történelemben,mindenhol csak azt látom,hogy a "hires fehér…..
Mindenféle Nagyvárad / Oradea 2009.03.02 14:13:00
 A Szigligeti Színház. 1899-1900-ban építették Fellner és Helmer műépítészek tervei szerint. Eklektikus stílusú, homlokzata neoklasszicista.     A Rimanóczy Gőzfürdő és szálloda a Bémer téren, 1910…..
Mindenféle 15 pont 2009.02.20 10:38:00
 Találtam a ma.hu-n nagyon kemény!!Az utóbbi napok sajnálatos eseményei miatt (miskolci főrendőr cig.ány.ozása, asarkadi Tesco lopások miatti bezárása és a Boldogon történttűzoltónyugdíjas-búcsúztatón kitört tömegverekedés) az alábbi 18 pontos cselekvésiprogramot…..
 Mikor találunk egy cikket,hogyan reagállunk rá? A cikkre reagállunk,vagy a helyesírási hibákra? Mindekettő FONTOS! De sokszor a cikk eltörpül,a helyesírási hozzászólások miatt!! Tudom szégyen a mai világban mikor valaki nem tud helyesen írni!És ha nem tud akkor ne adja…..