Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picike7 (törölt)

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csucsu - REFLUX Szimatnak szemét 2007.07.26 02:35:00
A híreket hallva néha már azt hiszem, mintha Magyarország Európa latrinája lenne.Merthogy mindenki idehordja át szemetét, szarját. A nukleáris hulladéktól kezdve a véres tamponig, mindent. Ha van rá módjuk, még a használt papírzsepit is átpöckölik a határon. Különösen az…..
picike7 (törölt) 2009.02.02 14:24:21
..álljunk csak meg egy percre...Ha átlépted már valaha is az osztrák határt szembesültél már valamivel...Ausztriában minden olyan mint egy festményen,csodálatos,rendezett parkok,házak,dombok,hegyoldalak,és eszméletlen TISZTASÁG.
Ha éltél is már ott de legalább is ha ennyire tapasztalt vagy azt is tudod,hogy a sógorok bűntetik a nyílt utcán,autópályán és egyéb mellékutakon illetve az ország területén a szemét lerakását elszórását.
Kipróbálhatod egy egyszerű hegyi mellék úton ha kihajítasz autódból egy használt papírzsepit vagy egy kólás dobozt már mindjárt a sarkadban terem egy zöld ruhás rendőrbácsika és közli a nem kis összegű bírságod amit euróban kell kifizetned.
Illetev eleve az ott élő emberek még tisztelik a természetet mint ahogy az odalátogatókat is.Ebből kifolyólag én nem hiszem el,hogy az osztrákok PONT HOZZÁNK "raknák le a szemetüket"...Nekünk még ahhoz is felkéne töltödnünk-.....
(persze ez nem azt jelenti h ott kinnt nem élhet egy két "világ barma" ember akiből nálunk sajnos több van,és aki nem tiszteli a környékez illetve ideoda viszi a szemetet)
De gondoljunk már azért bele emberek?Ki az a hülye aki bepakolja a szemeteket a kicsi kocsijába és kiautózik a határ szélére,hogy pont a mi területünkön pakolja le azokat.??...Ez azért vicces nem?:)
illetve a legközelebbi folyóhoz és odaszórja mi aztán véletlenül hozzánk ömlik be...nem??:)) Nah ennyire azért ne nézzük le őket ,,,szerintem...
Persze ezekután is utálhatjuk egymást,attól még én imádom a második hazámat és nem akarok én okoskodni a politika nem a mi dolgunk,mert ez az egész csak politika,de itt az a csak szó nagyon sokat jelent és ez a szemétség..nem csak a szemét...
Mindenesetre én a tapsztaltak alapján beszélek amit bárki levonhat egy egyszerű kis Bécsi kirándulás során is akár...:)
Álmok Egy tinilány álmai 2009.01.31 23:06:00
Hát hol is kezdjem.Soha nem vezettem naplót.....most megpróbálkozom vele.Azért pont ezt a témát választottam mert lehet,hogy tanulságos lehet valaki számára.Nem vagyok más én sem csak ember,egy fiatal lány,aki mégis (úgyérzem)már túl sokat tanult és még tanul is az életnevű…..
picike7 (törölt) 2009.02.01 22:00:13