Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IngyenCirkusz

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rozmaring Betemetve 2009.05.02 10:56:00
A fejem kavargott, nem emlékeztem, hogyan kerültem ide. Vak voltam és béna. Próbáltam kinyitni a szememet, de rájöttem, hogy már nyitva van. Mégsem láttam semmit. Lábam és kezem érzéketlenül hevert tehetetlen testem mellett. Mozdulni se bírtam, képtelen voltam akár egy lábujjamat…..
Rozmaring Április bolondja 2009.03.28 09:16:00
... Április bolondja ki lesz, ha nem én...A szél erősen fújt, a nap pedig ki sem látszott a komor felhők mögül. Elhagyott újságpapírok, műanyag zacskók repkedtek mindenfelé. A tömbházak mogorván, szinte fenyegetően néztek le az alattuk lévő téren meghúzódó…..
Az Ingyencirkusz Nono 2009.02.22 12:27:00
Állítólag Gy. Ferenc porondmester pozitív változást hozott cirkuszának életébe és működésébe legújabb reformkísérleteivel. Feri elmondta a kíváncsian fülelő nagyérdeműnek, hogy tulajdonképpen ez csak a kezdet, a zuhanás megállítása, még hátravan az emelkedés…..
Az Ingyencirkusz A nagy leleplező 2009.02.11 20:02:00
A volt porondmester (Vik-tor, Vik-tor...), aki jelenleg kötéltáncosként lép fel mindig is egyensúlyzavarokkal küszködött és kissé lassú volt reakcióideje. Így reagált a szemfényvesztő hasbeszélő mutaványára is, mégpedig elutasítólag. "Azt, ami  végig ott…..
Az Ingyencirkusz Szövegértés... 2009.02.06 21:52:30
Az idomárok tanácsának tanácsadói úgy gondolják, nem a tájékoztatással van a baj, egyáltalán nem. A közönség elolvassa a plakátot, de nem érti mi van rajta. Szegények, akkor hát hátrányos helyzetűek!!! Ezen a Vándorcirkusz is meghatódott, olyannyira, hogy szép kis…..
Mégse volt hiba a szerecseny mutatványosnak adni a tűzijáték szervezését. Annak ellenére, hogy eddig nem sokan hitték volna, mégis emberi kimenetet mutat az újdonsűl főtűzmester, hiszen felismerte: nem kell elsietni a rakéták felállítását. Ezt a felismerését Vlagyimir bá' a…..
Ferenc porondmestert aggasztja a forintok ketrece körüli helyzet. Ezt ki is jelentette a pénzügyi idomár jelelnlétében, rögtön a helyszínen. Ügyelve persze, hogy jó sokan hallják - mert a jó porondmester törődik a helyzettel és értékeli azt. Ebből rögtön következik, hogy meg…..
Egyetlen mondat elég volt P. Albertnek a cigánybűnözés felszámolására. Valljuk be, elképesztő bravúr! Vége se lett a sajtótéjékoztatónak, már ki is jelentették, hogy ilyen nem létezik, hiszen nem lehet ilyet mondani. S való igaz, a mondvacsinált/ígért dolgok országában…..
B. Bernadett kormányszóvivő, sokak ijedtségére, összeesett a porondon. A hivatalos állaspont szerint az említett hölgy az érkező influenzafrontnak lett az áldozata, ám informátoraink megosztották velünk, hogy B. Bernadettet egyedül Porondmester Ferenc legújabb köcsö közjogi…..
"Verbális eszközökkel a hatalmonlevők cirkuszi állatokká degradálása". Nincs mit titkolnunk, szépen becsomagolnunk. Ellentmondásos is lenne pont itt csúsztatni, árnyalni, ahol a gondosan előrágott falatokat köpjük a padlóra, hogy eredeti - akár gusztustalan - mivoltukban…..