Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisMat(y)iz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TBB EMELT SZINTŰ RASSZIZMUS 2015.02.01 08:53:18
– bűn és bűnhődés? – A fogalmak mögött sokszor olyan jelentések bújnak meg, amelyekkel a rájuk rakódott idea súlya miatt már nem vagyunk (nem is lehetünk) tisztában. Máskor maga a kor szelleme, a hamis eszmék fröcsögése hamisítja/ferdíti el a szavak jelentését – és ez…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
KisMat(y)iz 2011.11.26 13:05:39
@szgy: felhoztál egy olyan témát, amivel totál mellé lőttél. mondj példát, csak eggyet a hivatalos nyilatkozatból.
2., ha ingyenélőknél tartunk, akkor a te általad nagyra becsült(írásodból ez jött le) társadalmi réteget nézd meg, hogy mercivel járnak segélyért, sok vidéki ember alá tudja ezt támasztani és még sok mindent. hidd el ők is sokat kivesznek az államkasszából, s szinte alig járulnak hozzá. kb 10% a részarányuk a társadalomban, de munkahelyen elvétve. de ez tényleg nem ide tartozik.
Üres az íróasztal sarka? A kongó vitrinben csak a pormacskák hancúroznak? Töltse ki a teret egy 1:12 méretarányú KTM-makettel. Kérdésünk: melyik városban gyártották azt a kipufogót, amelyet az MX1 világbajnoki ezüstérmes Max Nagl tiszteletére készült replika KTM 450 SX-F…..
KisMat(y)iz 2009.12.12 09:51:45
Az átlagosnál kicsit jobban fáj egy Avensist ilyen állapotban látni. Talán azért, mert amikor én megvettem a magamét, titokban azt reméltem, hogy sikerül kifogni egy ilyen, facelift utáni, VVT-i motoros példányt. A sors azonban úgy rendezte, hogy egy korábbit találtam, elég jó…..