Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holyaron

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skull Legion Camp Leszerelés 2009.04.16 17:27:00
 Ha valamely légiós úgy gondolja hogy szeretne leszerelni  a légióból akkor ezt természetesen megteheti.  A Koponya Légió legionáriusai a leszerelési kérelmük beadásáig maradnak légió kötelékében.  ..
  Légiósok! Jelenleg a pártok tárgyalásokat folytatnak a Magyar Alkotmány létrehozásáról. A jelenlegi verziót kiteszem ide. 2009. év március havi I. törvény Az eMAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA A hazánk jogrendjének alkotmányos alapokra történő helyezése…..
Skull Legion Camp Fórum 2009.03.29 11:18:22
Üdv légiósok!Kaptunk egy jelszóval védett fórumszobát, ezen a címen léphettek be:http://forum.erepublikhu.info/Szeretnék megkérni minden légióst, hogy használjátok a fórumot, ez is a kommunikáció javítását szolgálja. Aki nem tudja a jelszót, kérem kereessen meg engem PM-ben…..
 Minden Magyarországon tartózkodó légiós lépjen be a pártba! Stabilizálni akarjuk a pártot hogy a lehetséges komcsi ill román támadásokat visszaverhessük. A párt vezetője: Panzermeyer , a következő márc 15.-ei pártelnöki választásokon minden Magyarországon levő légiós…..
 Keresek:Direktort  feladata: cégvezetésFőszerkesztőt  feladata: újságírás ..
 KL vállalat alapítási projekt: jobbradikal: 1 KL aranyrészvény Házépítési projekt:   Találtam 3,5 aranyért házat a feketepiacon viszont kell még két jelentkező az üzlethez, akinek kell q1 ház 3,5 aranyért az írjon!VonBody (3,5 arany) -átadvaLatisTheBest (3,5…..