Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sly-1

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog indulásakor első híreink között szerepelt, hogy a sztereoszkópikus, azaz 3D-s megjelenítés egyelőre szabványok híján nem jelenhet meg otthoni szórakoztatás repertoárjában, ugyanakkor a Blu-ray lehet az első médium, ami elhozhatja otthonunkba az új technológiát.Úgy tűnik…..
Pár nappal karácsony előtt, egészen pontosan december 18-án érkezik meg a hazai mozikba James Cameron legújabb filmalkotása, az Avatar. A multiplexekben éppen futó egyes filmek előtt már látható a legfrissebb trailer, ám aki netán nem járna moziba mostanság, illetve eddig még nem…..
Úgy gondolom, a Star Trek meghatározó szerepet játszott sokak életében. Emlékszem, általános iskolából hazaérve délutánonként gyakran bámultam a német SAT1-en játszódó sorozatot, még annak ellenére is, hogy egy büdös szót nem értettem belőle. Akkoriban persze nem volt…..
Majd' egy hónapja írtam egy beharangozót a címben szereplő komplett házi-mozi rendszerről, amit azóta jó pár órán át hajtottam, hogy képet kapjak a tudásáról. Nos, be kell vallanom, sosem rajongtam az "egybe házi-mozi" néven csúfolt rendszereket, de most valami…..
Sly-1 2009.08.17 23:46:59
@Mr. Ray: En neztem a Logitech Z-5500-t, bar meg mindig 300 font, annak ellenere, hogy 4-5 eves. En is ezekre kerestem ra: DTS-HD és Dolby TrueHD, de csak hazoimozinal lattam ilyet sajnos. :( Hangzas teren tenyleg el van hanyagolva a PC. :(

Koszonom a valaszt!!
A mai napon megérkezett hozzánk az ASUS külső Blu-ray combo meghajtója, amit majd Mr. Ray fog komolyabb használat alá vetni. Az SBC-04D1S-U típusszámmal forgalomba hozott modell a gyártó első külső BD-egysége, mely legfeljebb 4,8-szoros sebességen képes olvasni a kék lézeres…..
A Forum Home közreadta a szeptemberben megjelenő lemezek listáját, mely között most java részt DVD kiadványokat találunk, de a Batman rajongók örülhetnek, ők ugyanis nem maradnak Blu-ray nélkül. A lista megtekintéséhez kattints tovább... Lakossági…..
A nagyobb piacokon, mint amilyen az USA, az Egyesült Királyság, Franciaország vagy éppen Németország, a kiadók elképesztő dolgokra képesek. Például olyan limitált Blu-ray kiadványokat dobnak piacra, ami után a gyűjtők mind a tíz ujjukat megnyalják -- a profibbak még a…..
Úgy tűnik lassan lecseng a válsághangulat, ami nem csak az autóeladások számának növekedésében, hanem a szórakosztatóipari termékekre, köztük a Blu-ray kiadványokra és lejátszókra költött összegekben is tükröződik, habár a válság sok nézőt ismét visszaszoktatott a…..
Sly-1 2009.07.21 01:57:05
@Alohamate: Es akkor meg nem is volt emlitve az ebay, ahol mar par fontert(£1 ~316ft most) lehet vasarolni. (bar itt is akad egyket dragasag, mint a boltokban)
Köszönhetően a magyarországi ASUS képviseletnek, a mai napon hozzájutottam egy VX5 noteszgéphez, mely a legújabb tagja a gyártó Lamborghini termékcsaládjának. A nálam vendégeskedő változat hófehér fényezést kapott a fedlapon és a váz alján, ami miatt eléggé feltűnő…..
Sly-1-től jött ez a 3 képecske még tavaly, mellettük ez a pár sorocska:Hello! Sly-1 vagyok a PH!-rol. Gondoltam kuldok en is nehany kepet(mint a testver blognak is, http://pcplacc.blog.hu/2008/10/28/2008_10_28_1 ), amit hatternek hasznalok.Altalaban 4-5 naponta cserelgetem oket. Kedvencem…..
Sly-1 2009.01.31 21:41:28
@facew0w: Aham, kepes voltam megvenni. Angliaban elek ugyhogy nem volt draga.
:)

@Sunsetjoy: Igen G15-ot szerettem volna, de nem volt kaphato, de ahol volt ott meg 100 font felett volt. (32000FT+) Ezt az osszeget visszont sokaltam mar.