Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Glue

24 bejegyzést írt és 601 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2004 - Budapest Aréna2009 - VOLT Fest2011 - Bécs2014 - Budapest Park Ennyi látogatással a hátam mögött az volt a kérdés, hogy lesz-e ötödik augusztusban. Pár éve eszembe sem jutott volna habozni, elvégre még házhoz is jönnek, még szép, hogy ott a helyem. De a banda körül olyan…..
The Glue 2015.08.18 02:24:28
Ahogy nézem én vagyok az első aki sajnálta a 10+sokezer forintot a koncertre. Ennek több oka van. Egyrészt, mert a Szigetre alapjáraton nem szeretnék kimenni ennyi pénzért (pláne nem 8 milliomodiknak a fent említett majmok mellé) másrészt, hogy őszinte legyek, bármennyire is imádom a bandát engem tavaly nem győztek meg a Parkban arról, hogy mindenáron újra kijussak rájuk. FreddyD-hez hasonlóan kint voltam idén a Papa Roach és Slipknot koncerteken, de ők megtudtak róla győzni, hogy legközelebb is érdemes kimennem a bulijukra.
Én úgy gondolom új lemez nélkül is lehet nagyon jó bulikat tolni, pláne, hogy ilyenkor "nem kell" promótálni az új számokat(ilyen már a GC-nél nem is volt...), hanem elő lehet szedni az Old School cuccokat (lsd. 1 éve az amerikai turné). Én tavaly csalódottan távoztam, mert úgy gondolom, hogy 13 szám egy koncerten kevés, headlinerként nagyon kevés (szerintem a 16 a min.). Idén ezt sikerült 11-re redukálni ami szánalmas. Én a tévé elől nézve azt érzetem, hogy a banda jött, lenyomta a kötelezőt és felvette a pénzt (nagyon tetszett mikor FD mondogatta, hogy I've got no money...). Legyünk őszinték: sablonosak. A "telefonálok a főnöködnek" szöveget tavaly is ellőtte Fred, vaktában mutogatás a tömegbe (röhejes)... ésatöbbi. Ezek az átvezetők nevetségesek, próbálják partizásnak beállítani az időhúzást (mint tavaly), ez legalább egy számot jelent időben. Teljesen egyetértek avval, hogy coverezés dühítő (főleg az egyik kedvenc számomnál, az hogy akkor hagyják abba mikor kiteljesedne az eksztázis): ha nem egy világhíres zenekar lennének akkor még megérteném, de így..., van jó pár számuk amik ismertek, hogy ilyen helyen is játsszák: elég ha csak az Eat You Alive-ra (amit amúgy kértek a közönségből, de Fred közölte hogy nem játsszák el ma), vagy a Full Nelson-ra gondolni. De tavaly is amikor számot lehetett volna választani Wes basszot rá és elkezdte nyomni a Faith-et... Idén a legalja a Gold Cobra volt a legalja, amikor Freden is az látszott a refrénben, hogy unja :D Mondjuk azt el kell mondanom, hogy tetszik a Creeping Death a Hot Dogba való belefűzése. Nyilván várható volt hogy a "nagy" dolgokra számítani, de nem gondoltam volna, hogy megismétlik a tavalyi konceretet :D Az pedig, hogy a 90 perc játékidő helyett 70 percnél már szedik szét a dobokat az minősít valamit.

Elég megnézni Bizkitlive-on a kommenteket, mindenki unalmas tartja a setlisteket. A szememben meggyalázták a 3$BY-os önmagukat
Vendégszerzőnk Mr. Location újabb posztja.   A fővárosi közlekedési eszközök közül a villamosokat használták és használják legtöbbször különböző játékfilmekben. Ez talán nem is véletlen, hiszen Budapest utcáin már régóta meghatározó látvány a sárga tuják…..
Első olvasatra nekem az album címéről a 30 Seconds to Mars "100 Suns" című dala ugrott be (már csak egy nulla hiányzik). És nem csak ez... Néhol az új LP-album dalaiban némileg fedezek fel 30STM-ízt. Hát, nem jó ötlet volt részükről ez a nagy stílusváltás. Mint ahogy ők is…..
Egy példa arra, hogy némelyik színész nem csak színészkedni tud. :) Most Jared Leto-ról beszélek, a csapat énekeséről. Láthattuk többek között szerepelni a Harcosok klubjában, és "Rekviem egy álomért" főszerepét is ő kapta. A hangjáért pedig odavagyok. ^^ Olyan…..
Idén májusban új albummal rukkolt elő Amerika egyik legismertebb és legsikeresebb formációja, a 30 Seconds To Mars (bár a borítókon mindig a "Thirty Seconds To Mars" név szerepel, én inkább maradok a számomra megszokottabb "30"-as verziónál).Nos hát mit is mondhatnék erről az…..
Tovább mazsolázgatva az idén kiadott albumok közül, máris egy Dead by April lemezbe botlottam, mégpedig a svéd srácok 3. nagylemezébe. Egyébként meglep, hogy ez a 3., valahogy nálam a 2. totál kimaradt.... o.O De ha már így alakult, igyekszem majd azt is pótolni. :) Addig is…..
HamPLÓ Villamossal Budaörsre 2012.04.03 18:00:00
Most nem a jövőről, nem a tömegközlekedés fejlesztéséről fogok írni (pedig lenne miről), hanem a múltról: hogy Budaörsre 1977 júniusáig sárga villamos járt. Valahol ott volt a végállomása, ahol ma a kör alakú felüljáróról a TESCO parkolójába kanyarodik az ember: 41-es villamos Budaörsön, a…..
Tegnapelőtt került megrendezésre a Revolver: Golden Gods Awards díjkiosztója. Rengetegen léptek fel. Elég annyit mondanom, hogy Marilyn Manson (Johnny Depp közreműködésével!), Slash vagy Evanescene és már lehet tudni, nagy buli lehetett.Elvileg a Korn is fellépet volna, de…..
 Remélem csak egy poén, hogy ez egy videóklipp. Ez még a Twisted Transistor-nál is rosszabb... ..
Szörfölgettem a neten, és számomra elképesztő dolgot találtam. Azt tudtam, hogy a Linkin Park énekesének van egy másik együttese a Dead By Sunrise és azt is tudtam, hogy valamennyi ismeretsége van Chester-nek J.D.-vel. Mivel a "Reanimation" nevű Linkin Park remix albumban az egyik…..
 Üdv minden olvasónak! Megköszönve azt, hogy nézitek az oldalt és kitartotok mellette egy apró kis nyereményjátékkal, kedveskedünk nektek! Csupán 3 dolgotok van:1. Válaszoltok erre a 4 kérdésre. Mégpedig:-  Melyik Snoop Dog dalt keverték rá a srácok koncerten a Ball…..
Ez túl komoly, hogy így elsőre elhiggyem, de ha ezt tényleg betartják, 2012 lehet a legfaszább Limp Bizkit év. Fred azt közölte, hogy 2012-ben nem hogy lesz egy új album "The Stampede of the Disco Elephants" (?!), de kijön a The Unquestionable Truth Part 2 is. Valamit a…..
Dallista: (Sanctuary Intro)1. Get Up! (with Skrillex on guitar)2. Kill Mercy Within3. Illuminati (with Excision and Downlink)4. Chaos Lives in Everything (with Kill the Noise)5. My Wall (with Excision)6. Way Too Far (with 12 Planet and FLINCH)7. Narcissistic Cannibal (with Skrillex on guitar,…..
A The Path Of Totality eladásának egy napos értékesítése szerint 45-50.000-et adtak el. Ez kevesebb mint a KoRn III: Remember Who You Are aminek egynapos statisztikája 60.000 volt..
 Érdekes megoszlás van az albummal kapcsolatban. Most rDave-nek köszönhetően csipegetek egy kicsit a magyar véleményből:Shock magazinAbban azért egészen biztos vagyok, hogy nem ezt az albumot fogják emlegetni, mint alapművet, ez egészen egyszerűen egy – divatos szóval élve…..
The Glue 2011.12.08 14:43:09
Fred egy Podcastben elmondta, hogy a LB illetve az Interscope különváltak. A banda MINDEN albuma a Flip/Interscope lemeztársaságon keresztül jelent meg, úgyhogy véleményem szerint ez most egy nagy törés a bandának. Az Interscope manapság már inkább a popban utazik (Lady…..
Mit vár az ember egy koncerttől? Fasza dalokat, jó hangzást, esetleg némi látványelemet. És mit vár az ember egy Rammstein-koncerttől? Gyújtsák fel a színpadot, nézzen ki úgy a minden, mint egy gyártelep, és lehetőleg minden dalnál hozzanak be valamit, ami ég. Ezeket az…..
The Glue 2011.11.12 16:53:15
@gregorik: Te láttad már a dél-amerikai felvételeket?
The Glue 2011.11.13 20:11:50
Ugyebár a Bizkit a hazájában már sajnos nem vált ki tömeghisztériát, de azért szép dolog, hogy koncerteznek néha. Az már kevésbé szép, hogy a tegnapi koncertsorozatnál csak 60 perc jutott nekik és enyhén szólva megkérdőjelezhető az a döntés , hogy EGY…..
Pontosabban a Silent Hill játék zenéje. Nem teljesen lehet élvezni mert a játék hangjai is beleolvadnak. De amennyit hallok, hát. NEM TETSZIK. Remélem nem ilyennekkel fohják tele rakni az albumot.+ Hivatalos,hogy az új kislemez a "Narcissistic Cannibal" lesz, szinten…..
The Glue 2011.09.20 20:50:53
  09.11.11 - Dean C. Jackson Memorial Arena, Window Rock, AZSetlist:1. BLIND2. HERE TO STAY3. POP A PILL4. FREAK ON A LEASH5. SHOOTS & LADDDERS/ONE6. 4U7. GOT THE LIFE8. ALONE I BREAK9. OILDALE10. BALL TONGUE/LODI DODI11. RIGHT NOW12. SOMEBODY SOMEONE13. IT’S ON14. GET UP15.…..
A korábban megjelenteket/letöltésre ajánlottakat kihagytam. Szerintem az Autotunage lenne a legokosabb választás, mert egyrészt nagyon jó kis dal és az elején lévő intróval valami jó hülyülős klipet lehetne összehozni belőle  Melyik…..
The Glue 2011.09.12 15:10:51
@BizKoRn: a Google a jó barátod :) (de lineklni se lehet itt)
Ray Luizer, részt vesz ma a Drumming Fest-en Spanyolországban. Rajta kívűl még rengeteg más híres együttes dobosa fog részt venni a rendezvényen.Két újabb koncert dátumot adtak ki szeptemberreSept. 11 Window Rock, AZ US Navajo Nation FairSept. 25 Tucson, AZ US KFMA Fall…..