Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sergio77

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
sergio77 2009.02.11 15:17:11
Kedves Árpád!

Nálad demagógabb firkászt soha nem láttam! Hogy lehet Rózsa Sándort összehasonlítani a mostani cigányokkal? Nem tűnt fel, hogy egészen véletlenül azóta eltelt párszáz év.
Ez kb olyan, mintha mondjuk a BP-Balaton utazást akarnád összehasonlítani akkor és most. Ja, hogy azóta feltalálták az autót??? Persze, ezt hagyd figyelmen kívül!
Szóval tudod, Rózsa Sándor óta egy kicsit civilizáltabb lett a világ. Akkor megszokott volt, hogy kirabolnak utazókat, stb. Ma viszont a lopás már nem az! És ha esetleg nem jutott eszedbe, akkor felhívom rá a figyelmedet, hogy Rózsa Sándorról sem azért írt senki, mert lopott, hanem azért, mert mindezt furfangosan tette.
Az integrációról pedig annyit, hogy ismerek cigányembert, akit szeretek is, aki élt az integráció lehetőségével, csak sajnos a többségre nem ez a jellemző! Merthogy a felemelkedést akarni is kell. Tudod, az életben általában elfogadják a segítő jobbot és annak, aki nyújtja, nem kell könyörögnie, hogy elfogadják. Minden cigányt, aki tanul, dolgozik és tesz valamit azért, hogy kultúrált, intelligens, elfogadott ember legyen, támogatok és segítek szívesen. De azokat, akik ezt nem teszik meg, azok magukra vessenek, hogy nem fogadják el őket!
És hogy értsd: gondolj mondjuk egy Pisont Istvánra, egy Déki Lakatos Sándorra vagy egy Bangó Margitra, akit szeret az ország és meg is becsül! Csak ők tettek is ezért valamit...
Szubjektíven Pásztor nem tökfej 2009.01.31 18:57:00
Érdekes jegyzet jelent meg Munk Veronika "tollából" az indexen. Nos, szerintem Pásztor nem tökfej - igaza van!!! Amit mond, annak minden szava igaz. Már szinte hallom a demagóg, álságos honfitársak felszisszenését...Igen, igaza van. Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden…..