Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manya01

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error "Ne ugass" 2009.08.27 06:00:00
Erynnis végre ismét köztünk, ennek örömére ismét munkajogos napot tartunk. Olvasónkat kipécézte magának egyik kollégája, folyamatosan piszkálja beszédhibája miatt, lopással is meggyanúsította.DespiSzia Erynnis!A neten kerestem a témába vágó írásokat, így találtam az…..
Miért gondolják úgy munkáltatók, hogy a GYES-ről visszatérő anyukák képtelenek felvenni a munka ritmusát és értéktelenebbek, mint gyermektelen társaik?Mertem venni magamnak a bátorságot, hogy ikergyerekeimmel 3! (három!) évig itthon maradtam "kismamaként"... rühellem…..
manya01 2009.08.15 09:14:01
@bore_out: Tényleg a világ legjobb dolga. Én pl. éjjel tudok a legjobban dolgozni, mikor már mindenki alszik. De az is tény, hogy igazitommakinak igaza van: a kiadóknak végzett munka csak ilyen leginkább.
manya01 2009.08.15 09:16:35
@Strici: Kisgyerekek mellett szerintem kevesen tudnak mást is csinálni. Ahol van, aki helyette foglalkozzon velük, talán.
Szerintem bizonyos korú gyerekek mellett nem kell erőltetni a dolgozást, csak ha nagyon muszáj, pénzileg.
manya01 2009.08.15 09:18:57
@Strici: Ehe, ha másnap aludhatsz, akkor szuper:)
A rászorulók többségének a jövőben már nem jár támogatás az új szemüveg árához - olvasható a szerdai Népszabadságban.A napilap szerint a látássérültek 90 százalékát érinti az új rendelet, amely szerint augusztus közepétől a hat dioptria alatti szemüveglencsékhez és…..
úgy gondolom, ennek a cikknek oldalunkon is helye van.Létszámstopot rendelt el a államigazgatásban a miniszterelnök – jelentette be a kormányszóvivő. Év elejétől amúgy bő 50 ezerrel hízott a költségvetési szektorban dolgozók létszáma.Szollár Domokos kormányszóvivő…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
manya01 2009.07.29 12:37:21
@Macskanátha: macskanátha, te tipikus tálib vagy, csak a vallás a különbség köztetek.
manya01 2009.07.29 14:08:18
@Vándor-ló: "Jézus Krisztussal való első találkozásom..."

Jézus sírvafakadt volna, vagy rosszabbik esetben futásnak ered, ha veled találkozott volna, te inkvizítor, te...
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
manya01 2009.07.27 11:26:52
@Mitya Ivanov: Úgy van, még aznap a kígyó fogja lenyelni, ahogy beadják az állatkertbe, komolyan gondolja a posztoló, hogy valakit odaraknak a kismadár mellé, hogy 24 órában ezt ez egy állatot etesse? Nem drága, trópusi madár, nem is fog érni nekik semmit. Kaja lesz belőle, ott ez a gyakorlat, éjjelre már ki is kakálja a ragadozó, aminek odaadták.
Szomorú ez a naívság a posztoló részéről. A húsvéti befogadott nyulakat is mind a piton meg a sas eszi meg.
manya01 2009.07.27 11:37:16
@periplaneta plumbum: Nem a pitonról van szó, hanem a posztíróról, hogy itt nagylelkűsködik, miközben kaja lesz a cukorfalatjából, aminek itt küldik a hülyébbnél hülyébb neveket. Már rég meg lesz éve, mikor még mindig jönnek majd a névjavaslatok délután a cuki hozzászólóktól.
manya01 2009.07.27 11:40:15
@Adrian Mole: ha másnap meg harmadnap meglátogatja a posztíró, és még meglesz, meg két hét múlva is, akkor elhiszem. Különben a magyarországi szabálykövető magatartásban semmi alapom nincs hinni, itt MINDENT meg lehet tenni.
    MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ - !!!ÚJ IDŐPONT!!!   Katinka mesél nekünk egy bizarr állásinterjúról, ahol 105 ezer nettót kínáltak 6-8 ember feladatának ellátásáért. Sziasztok! Érdekes állásinterjún vettem részt nemrégiben. Ami már öröm, hogy…..
manya01 2009.05.06 11:29:39
@Transylvanianmixedgrill: Nem a fétisimádás miatt mennek le kutyába az emberek, hanem mert különben kikapcsolják a villanyukat, és megdöglik éhen a gyerekük. Ha nem vetted volna észre, ide nem a rongyrázók, hanem a nyomor szélén állók irkálnak, nem az új SAAB-ért vállalják el a 100 ezres rabszolgamunkát, hanem hogy ne legyenek hajléktalanok a híd alatt.
manya01 2009.05.06 11:47:49
@Transylvanianmixedgrill: Fogalmad sincs, mennyiből élek egyrészt, nem tudod, van-e 2 cipőm, úgyhogy nem tudom, milyen alapon nyilatkozol az anyagi helyzetemről. A 3900 Ft-os netemről meg, ami a munkaeszközöm, nevetséges azt mondani, hogy luxus. Infók nélkül beszélsz össze-vissza.
manya01 2009.05.06 11:59:24
@Transylvanianmixedgrill: Nekem sincs munkahelyem, csak alkalmi megrendelések - ha vannak -, én fizetem az összes járulékomat, akkor is, ha abban a hónapban nincs munka, havi 50 ezret. 40 éves elmúltam, senki nem is válaszol a cv-imre.
Tartom, hogy a 100 ezres állásokat nem azért fogadjuk el, mert esz a fene a luxusért, hanem mert sokba kerül 40 ezerért visszakapcsoltatni a kikapcsolt villanyt meg gázt.
Meg mivel télen hideg van pl.
    MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ - !!!ÚJ IDŐPONT!!!   Thia levele következik. Kellemes hetet mindenkinek!   Pár évvel ezelőtt is nehéz volt állást találni és most is. Szerintem az álláskeresőknek is nagyjából 2 fajtája van. Aki tényleg dolgozni akar, és…..
Ahogy többen is jeleztétek, az adott történet már szerepelt korábban (és eltűnt, amit nem értek), ezért most helyette egy másik levél következik. Mea Culpa... Jó napot! Ismerősöm (aki X cégnél dolgozik menedzserként már jónéhány éve stabilan) került abba a helyzetbe,…..