Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duhist

33 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valentin napi ajánlat keretén belül eladó egy 0,57 ct-os (5,46 x5,80 x3,17 mm-es), VS2/F (Top Wesselton- finomfehér), szív alakú gyémánt GIA tanusítvánnyal. Ár: 320.000 forint..
Nagyon rég nem volt frissítve a blog, ezért elnézést kérek mindenkitől.Mostanában viszonylag sok megkeresés érkezett abban a témakörben, hogy befektetési célzattal vásárolnának gyémántot. Így most nagyon röviden összefoglalom a lényeget. Alapvetően ha valaki befektetés…..
A partner által eladásra kínált "fancy" gyémántok (1. a tanusítvány nélküli kövekhez természetesen kérhető tanusítvány, ennek megfelelően változva a költségek, 2. a szállítás 10-18 napon belül az egyéb eljárások végett):--érdeklődni a…..
Nemrégiben elkészült egy klasszikus formájúnak mondható bril eljegyzési gyűrű. Két típusú gyűrű képei alapján készült, és nagyon jól sikerült.14 k fehér arany (kb. 3,5 grammos), 1 db 0,22 tct-os (3,8 mm-es) VVS2/E bril…..
5 napos ajánlat keretében eladó egy 0,33 ct-os (4,4x 4,4x 2,64 mm-es) VVS2 (nagyon-nagyon kis zárványok)/G (Top Wesselton- finomfehér) briliáns csiszolt gyémánt 190.000 forintért.Érdeklődni a duh.istvan@onlinegyemant.hu e-mail címen lehet...
6 napos ajánlat keretében eladó egy 0,33 ct-os (4,4x 4,4x 2,64 mm-es) VVS2 (nagyon-nagyon kis zárványok)/G (Top Wesselton- finomfehér) briliáns csiszolt gyémánt 190.000 forintért.Érdeklődni a duh.istvan@onlinegyemant.hu e-mail címen lehet...
3 napos ajánlat keretében eladó egy 0,47 ct-os (4,9x 4,9x 2,94 mm-es) VS2 (nagyon kis zárványok)/G (Top Wesselton- finomfehér) briliáns csiszolt gyémánt 266.000 forintért.Érdeklődni július 27-ig az duh.istvan@onlinegyemant.hu e-mail címen lehet..
2 napos ajánlat keretében eladó egy 0,49 ct-os (5x 5x 3 mm-es) VS2 (nagyon kis zárványok)/G (Top Wesselton- finomfehér) briliáns csiszolt gyémánt 280.000 forintért.Érdeklődni július 10-ig az duh.istvan@onlinegyemant.hu e-mail címen lehet...
Kattintós blog massiveptr.com 2009.07.08 20:36:00
A mai napon regeltem a massiveptr.com-ra. Egész jónak tűnik. Az alap regisztrálást választottam. : ) A regisztrációért 500 dollárt írnak jóvá. 5 dollárt adnak az oldalról való kattintásért, 10 dollárt a mailben kapott hírdetésekre való kattintásért. Két referálási…..
2 napos ajánlat keretében eladó egy 0,49 ct-os (5x 5x 3 mm-es) VS2 (nagyon kis zárványok)/G (Top Wesselton- finomfehér) briliáns csiszolt gyémánt 280.000 forintért.Érdeklődni július 8-ig az duh.istvan@onlinegyemant.hu e-mail címen lehet...
2 napos ajánlat keretében eladó egy 0,23 ct-os (3,97x 3,95x 2,44 mm-es) IF (belsőleg kifogástalan)/F (Top Wesselton- finomfehér) briliáns csiszolt gyémánt GIA tanusítvánnyal 150.000 forintért.Érdeklődni július 4-ig az duh.istvan@onlinegyemant.hu e-mail címen lehet...
2 napos ajánlat keretében eladó egy 0,26 ct-os (4,19x 4,17x 2,52 mm-es) IF (belsőleg kifogástalan)/E (River- kékesfehér) briliáns csiszolt gyémánt GIA tanusítvánnyal 190.000 forintért.Érdeklődni július 2-ig az duh.istvan@onlinegyemant.hu e-mail címen lehet...
Gyémánt üzletről Az utcai árus 2009.06.11 20:32:00
Néhány hete egy vasárnap délelőttön az 1-es villamossal utaztam a Lágymányosi hídhoz. Nemsokkal a végeállmoás előtt érzékeltem ahogy az előttem ülő úriember lehajol, és felvesz valamit. Ezután megkocogtatott, hogy figyeljek már. Egy gyűrűt tartott a kezében, éppen most…..
Végre elkészült az utoljára említett eljegyzési gyűrű. Volt egy elképzelés a kezdetek óta, viszont állandó problémanként merült fel az, hogy a kő mennyire biztonságos egy ilyen foglalatban. A lényeg az volt, hogy minél több látszódjon a kőből, és biztonságosan legyen…..
Nemrégiben 3-an is megkerestek egy rendkívüli ajánlattal. Mindig fenntartással kezelem az ilyet, és nem is alaptalanul. A lényeg, hogy részletesen átrágtam magam az ismertetőn. És talán egy kicsit le is sápadtam. A cég maga a Canadian Diamond Traders Inc., egy kanadai gyémánt…..
Rég írtam beszámolót. Mivel nem is nagyon volt miről. Egy kicsit felpörgött a csak kő üzlet, nem is volt vele probléma április közepéig. Egész jól teljesített. Az első 3 hónapban több mint 2 karátnyit sikerült forgalmaznom, ami a nagyokhoz képest elég csekély, viszont…..
Eltelt 3 hónap. Közben a válság rendesen éreztette hatását. December végén sikerült eladnom a tavaly augusztusban félresikerült fülbevalót. Addig-addig győzködtem magam, míg végül is megcsináltattam nyitottra.     Ezenkívül sikerült eladnom a 0,28…..
Sárdobáló Mentők 2009.01.02 06:00:00
Ma este mentőt hívtam a Nyugati aluljáróban egy hajléktalanhoz. Mielőtt odaértem hozzá próbált bekúszni a jóval megelegebb metróba, de onnan az egyik ellenőr egy egyszerű kézmozdulattal kiküldte.  Nem tudtam megállapítani a korát, általában nem is lehet ilyen esetekben.…..
Eltelt ismét egy év. Új ötletekkel, és tervekkel vágok a 2009-es év elé. Hogy végül mi fog megvalósulni, az 2-3 hónapon belül elválik. Tervek közt szerepel a honlap webshoppal történő bővítése, olnine fizetési rendszerrel. Úgy gondlom, talán igény mutatkozna rá. Egyelőre…..
Sajnos a láncos üzletből nem lesz semmi. Ügyfél barátnője megtalálta a részleteket tartalmazó e-mailt, és kijelntette neki nem tetszik. Egyedi elképzelése van, és majd valamikor kerül megvalósításra.Ezenkívül egy másik ügyletemből kifolyólag el kellett mennem valami menő…..
Januári bejegyzésemben azt írtam, hogy nem ajánlom senkinek a gyémántot mint befektetés. Némikép változott azóta néhány dolog. Bőveb ismereteket szereztem, illetve beütött a válság. A vateráról egyik kedves vevőm kifejezetten befektetési jelleggel vásárolt tőlem gyémántot,…..
Ismételten sok idő eltelt az utolsó bejegyzésem óta. Nagy mozgások igazán nem voltak ezen időszak alatt, leginkább kövek mentek el. Az augusztusban meghírdetett fülbevaló még mindig gazdára vár. Bár hajlok arra, hogy átalakíttassam, és úgy adjak túl rajta.Két gyűrűről tudok…..
Ismét sok idő telt el az utolsó bejegyzés óta. Viszont elég mozgalmas időszak van a hátam mögött. A júniusban emlegetett 3 köves gyűrűről sajnos nem tudok képet feltölteni. Rögtön az elkészülte után elmentem vele a vevőhöz, és át is vette azonnal. Úgyhogy a fotózással…..
Rég nem írtam bejegyzést, pedig már a problémás fülbevaló is rég megoldódott. A patentos megoldás bevált. Egy normálisabb képet sikerült róla csinálnom.       Időközben bejött egy 3 köves gyűrűre való, és egy fülbevalóra megrendelés.…..
Gyémánt üzletről Némi sikerek 2008.05.12 23:49:38
Hosszú idő után sikerült megszabadulnom a félkarátos kőtől, és a háromszög csiszol pártól! Nagyon örültem neki, hiszen már tehernek éreztem a 3 követ. Megrendelések, komolyabb érdeklődök viszont már régóta nem voltak. Viszont a márciusban eladott button foglalatú…..