Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoNoLuLu Communications

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Princess Peach Toadstool viszonylag kevés játékosnak jut eszébe, ha a csábos pixelcsajok kerülnek szóba, pedig a Super Mario Bros. katalizátora (állandóan őt rabolják el, ugye) megfelel az elvárásoknak: szőke (eredetileg állítólag vörös), kék szemű, bögyös-faros.…..
A Bioethics blog érdekes cikket talált a The Scientist-ben, mely szerint a híres Merck gyógyszercég belekeveredett egy igencsak jelentős botrányba. Történt ugyanis, hogy létrehoztak egy Australasian Journal of Bone and Joint Medicine nevű "szaklapot", csak abban nem kutatók…..
HoNoLuLu Communications 2009.05.07 21:38:26
@youtube.com/watch?v=NBszQFz6buA:

de cukik ezek a bacsik a videon a kis kucsmaikban, valami tortenelmi filmet forgatnak?

de miert nem mondja mar meg nekik valaki, hogy a honfoglalok nem jartak terepszinuben?
HoNoLuLu Communications 2009.05.07 21:40:04
HoNoLuLu Communications 2009.05.08 02:17:02
@Salesman:

hova oda?
szerinted minden sarkon van egy gyogyszernagyker?

arra kivancsiak, hogy nagyker melyik varos melyik patikajaba hany dobozt ad el.
"Nagyon nedvszívó." Ötletes-e a svájci Draftfcb/Lowe Groupnak a ki tudja hányadik vámpírhullámot meglovagló (és kicsit scamgyanús) hirdetése, vagy simán csak undorító? (via Adland)  ..
HoNoLuLu Communications 2009.03.17 22:53:04
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
Kilenc évi működés után anyagi problémák miatt e hét végén bezár az egyik legjobb online zenetévé, a holland Fabchannel. Péntekig még öt napotok van a több száz koncertvideó archiválására. A Fabchannel kilenc éves fennállása során több mint ezer koncertet rögzített…..
HoNoLuLu Communications 2009.03.09 23:30:10
@Tichamér: az iTunes-on PÉNZÉRT adnak zenét nem?
A philosecurity interjút készített Matt Knox-szal, aki egy ideig a Direct Revenue szolgálatában AdWare-ek írásával kereste a kenyerét.  Az interjúban a technikai finomságok mellett olvashattok az adware ipart hajtó emberi tényezőkről, és az online reklámozás jövőjéről is.…..
HoNoLuLu Communications 2009.02.15 21:52:05
A Watergate-botrányhoz hasonlítják a most napvilágra került csalást, melyet scrotumgate névvel is illetnek. Elaine Murphy doktornő és férje, John Murphy 1974-ben hamis cikket küldött be a híres British Medical Journal szerkesztőségébe, legalábbis ezt most vallották be.Arról írtak…..