Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adfly

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesanyám 85 évesen saját lakásában élt. Szellemileg teljesen friss volt, keresztrejtvényfejtéssel, olvasással és TV nézéssel kötötte le magát. A mozgás nehezen ment számára, fájtak az izületei. Mi, a gyerekei (én a lánya és a bátyám) segítettünk neki az élethez…..
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
 Beannachtam na Feile Padraig, céad míle fáilte! Hey Teebor, how's she cuttin' oul' fella? Wha' can oy getcha, wha' 'bout a luvely poyn' av Guinness ar a soyda? (írül: Boldog Szt. Patrick-napot, százezer üdvözlet! "angolul": Hé Tibor, mi a pálya, öreg…..
Hurrá! Itt a kánaán, amire vártam és azt hiszem sokan vártak. Erre nem más, mint személyesen Morvai Krisztina jogosított fel. "Az IMF-től, az EU-hoz kötődő és más külföldi bankoktól a tolvajbanda által felvett kölcsönökről jelentsük ki végre, hogy már…..
Jkbuda levele szerint nem elég, hogy a Fibernet késett a beszereléssel és a javítással, hogy nem küldött ki szerződést, tehát elvileg nem is állnak kapcsolatban egymással, de a szakik még csak nem is a Fibernet hálózatára kötötték be őket. Tisztelt Fibernet Kommunikációs Zrt!…..
Továbbra is hiszek abban, hogy az elmúlt hetek nagy esését követően az amerikai tőzsdéken már talpraállás jöhet, de emellett egyre inkább meggyőződésem, hogy a "feltámadás" csak kérészéletű lehet. A folyamatok ugyanis egyre jobban hasonlítanak a nagy gazdasági…..
adfly 2009.02.26 14:40:41
@changebug: ja, ja,

Nagyiék a hátsókertben kerülgették napokig az
agyonlőtt - fosztogatáson kapott - oroszokat, míg nem jött értük a gépes,

na meg lókolbász, jobb napokon,

problémák mi.... :)
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
adfly 2009.01.31 16:05:50