Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havránpeti

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem teljes az FTC játékoskerete  2012.07.11. 18:06 F. Kapus..
havránpeti 2012.07.11 23:07:52
@peterszky:
remeljük nincs igazad és találunk helyette olyan embert, aki jégkorongozni is tud!
A DAB bemutatta a 2012/13-as keretét  2012.07.10. 09:47 F. Kapus ..
havránpeti 2012.07.10 21:06:47
@peterszky:
Hofi sorában megüresedett egy szélső poszt, oda mindenképpen elférne egyikőjük. de igazad van, mindketten kellenek, hiszen eddig lényegében csak elmentek tőlünk, igazi minőségi igazolás nem volt. A két srác meg rajtunk kivűl csak Újpestre, vagy külföldre mehet, ha játszani akar. Sajnos mindketten "apuka" függők, úgyhogy a döntés inkább rajtuk múlik... Ja, és a DAB keretében Lencsés sorsa is még tárgyalás alatt van. Szerintem lenne helye nálunk is!
havránpeti 2012.07.10 23:21:39
@peterszky:
nem teljesen erre gondoltam... ha csak ezen mulna, nem léptek volna le korábban tőlünk. viszont úgy tűnik, újpestre már nem mennek, így nemsokára meglátjuk mi lesz!
Hatalmasat küzdve nyert a Ferencváros  2012.03.09. 20:44 F. Kapus..
havránpeti 2012.03.10 07:55:51
@eszel59:
Dobos Tamás: – Jól kezdtünk, az első harmad szenzációs volt. A végén a nagy nyomás alatt kicsit fegyelmezetlenné váltunk, de végül is okosan tördeltük a játékot és már nem tudtak újabb gólt ütni.

Már bocs, de miért is?
A miniszterek is támogatják a Vasas tervét2012.02.12 09:27 F.Kapus..
havránpeti 2012.02.12 11:31:19
@1885*:
Szuper Levivel még ez sem lehetetlen!
havránpeti 2012.02.12 10:30:54
@1885*:
Igen. De szerintem nemsokára megint olvashatjuk itt, hogy a megosztó Fradi és Újpest mennyire káros a magyar jégkorongra. Viszont egy ilyen új egyesület minimum a KHL-ig is eljuthat!
Szuper lesz a Vasas hokiszakosztályának elnöke forrás: origo.hu, MTI 2012. 02. 09., 17:45..
havránpeti 2012.02.12 10:24:18
@gumikigyo:
Jécsi Gyula,Szabó Coca, Dragó, Pindák!
Ezek az emberek mind a Vasasban(sztárszban) tanulták a jégkorongot, aztán galád módon elhagyták az anyaegyesületüket, hogy a nevenincs Fradiba vigyék a gyerekeket!
Érdekes megközelítés! Viszont Hardi nevét még véletlenül sem említed...
Kiss orra eltört, nehézbúvárruhában játszik 2012.01.23. 14:57 F. Kapus ..
havránpeti 2012.01.24 08:37:54
@Theutus:
A szezon elején a védelem is stabilabb volt tavaly, ez tény, meg akkor még Budai is védett. Én arról az időszakról beszéltem (tavaly ilyenkortól), amikor nem csak Krinó, hanem jónéhány játékos elment és Pleszkán került a kapuba. De akkor sem kaptunk ennyi gólt, mint mostanában.
Rackó lehet, hogy jó kapus, de nekem valahol hiányoznak a bravúrjai és tényleg kap hárítható gólokat. Tegnap is volt olyan időszak a 2. harmadban, ahol szerintem foghatott volna többet. És igazából az ellenfelek ütője sem remeg meg ha vele szemben találják magukat, nem úgy, mint Polcnál, Sevelánál, hogy csak a külföldi kapusokat említsem. (lásd tegnap Szilágyit, aki nem sok gólt lőtt eddig életében úgy, hogy kapus is állt a kapuban...)
havránpeti 2012.01.24 13:15:05
@gm:
Nem volt rokonom, de mindig imádtam a játékát. Akik nem látták őt a pályán, azoknak csak azt tudom mondani, nézzék meg Ladányit és akkor el tudják képzelni milyen korongos is lehetett. Nagyon sajnálom, hogy már nincs közöttünk!
havránpeti 2012.01.24 20:15:29
@Sűrűhaj:
Nem vagy te kicsit paranoiás? Ki szidta a játékosaidat?
Levi meg játszott nálunk is 2 évet, nyugodtan mondhatok róla véleményt. Rendes, ügyes gyerek, de nem ő hiányzik a legjobban az elmúlt évben eltávozott játékosaink közül.
Ja, és te mennyit dobtál be a csapatodba? Gondolom nem Te állod Krino fizetését...
Macit dobálnak a Jegesmedvéknél 2011.12.23 10:15 F.Kapus..
havránpeti 2011.12.24 00:14:11
A miskolc-fradi valóban tartogatott érdekességeket. A látszólag nagy különbség ellenére azért ha a fradi az ötödik percben vezet 3-4 góllal a hazaiak nem szólhattak volna egy szót sem. Pedig ehhez nem is kellett volna beütni az összes helyzetüket.... Aztán egy eladott korong a kapu előtt és máris repültek a plüssállatok. Az első harmadban a miskolc gyakorlatilag az összes helyzetét belőtte, talán annál még többet is. Addig a fradi mindent kihagyott és el kell ismerni, Budai nagyon jól védett. Racko viszont nem, talán a legrosszabbul az egész szezonban. 2-3 gól biztos az övé volt. Ezzel lényegében el is dőlt a meccs.

Miskolcon ezt a Schellin őrületet nem értem. Én sem tartom őt egy hű de nagy játékosnak, legalábbis egy légiós helyet nem foglalnék le vele. Ő ugyanis amatőr. Egy komoly külföldi cégnél dolgozik Budapesten, de már vár a honosításra. Ma viszont semmi kirivót nem csinált, pedig a hazaiak provokálták őt rendesen. Bármennyire szeret - és tud is - verekedni, ma nem akart begyűjteni egy végleges fegyelmit, mert azzal ki kéne hagynia a következő meccset. Ezért sem reagált, amikor Budai R ledobta a kesztyűit vele szemben. Az már más kérdés persze, hogy az agyhalott halacska mégis adott véglegeset neki is, így nem játszik legközelebb.
Szerintem a mindig alattomos és most is csak hátulról támadó Fodor vagy Bonar sokkal gusztustalanabbul viselkedett. A kanadai szinte mindenkivel kötözködött a pályán, kihasználva, hogy a sisakja a teljes arcát védte, így nem lehetett őt pofán vágni.
Végezetül tényleg jó, ha sok ember van egy meccsen, de azért le kéne már szokni a f..sszopó ferencvározásról, illetve a vendég szurkolók sörrel locsolgatásáról, zászlók leszaggatásáról.
Kialakult a Magyar Kupa dunaújvárosi final fourjának mezőnye, az érdekelt csapatok három nap alatt lezavarták a selejtezőket. A Miskolci Jegesmedvék hiába verték a második körben jelentős bravúrral az Újpestet, szerdai ki-ki mérkőzésüket elveszítették a Vasas Bp. Starsszal…..
havránpeti 2009.12.25 17:29:39
@Fugeute: bontovics, azaz újpest.
havránpeti 2009.12.25 18:23:10
@Liladínó:
Azért ennyire nem kéne dramatizálni a helyzetet. Erzsébeten is csak annyi történik a vendégszurkolókkal, mint minden más pályán. Ha sokat okoskodnak, provokálják a hazaiakat, akkor egyeseknél elszakadhat a cérna. Ez nem helyes, de ugyanez van Miskolcon, újvárosban stb. Persze Újpesten kicsit más a helyzet, ott egy ketrecbe zárják a vendégeket. Még a büfé is a kerítésen kívül van. Elég vicces a rácsokon keresztül behúzni a zsíros kenyeret vagy a sört. És ha mondjuk nem ezt választod, hanem elvegyülsz a hazai szurkolók között, hát nem te leszel a legnépszerűbb ember.
Amit az amerikai játékosunkról írtál:
Ő egy lényegesen magasabb hokikultúrából jött, ezért nehéz számon kérni rajta, hogy most kicsit finomabban ütközzön. Mert ott kint megtapsolják a kemény játékot, nálunk viszont ilyen Babic félék viszont véglegeset adnak... De hasonló volt a helyzet Niedermayerrel is. Alig játszott, állandóan szórták ki véglegessel, mert a mi bíróink szerint nem tudott szabályosan játszani. Aztán hazament és nyert egy Stanley kupát.
És a vb-n mi is sírtunk, hogy a németek, osztrákok milyen durvák, a bírók meg nem állítják ki őket. Szóval ezen is el lehetne gondolkodni.
Kiss G.
Az a bizonyos újpesti transzparens valóban kissé durva volt. De vele kapcsolatban tudni kell, hogy a családja ősfradista, az apja sokat játszott nálunk. Ő is a fradiban kezdte, majd néhány évi kitérő után tért vissza és János, Hofi mellett a csapat egyik legjobban megbecsült játékosa volt, a közönség egyik kedvence. Hogy miért ment el, azt ő tudja. Nyilván anyagilag mégjobban megbecsülték. Viszont az újpesti szurkolók egyáltalán nem fogadták valami nagy szeretettel, ennek még ma is hangot adnak a szurkolói fórumokon. Mindezek ellenére Kocka a Fradi ellen úgy küzd, mintha az életéről lenne szó. Tavaly az egész idényben nem lőtt annyi gólt, mint az idén csak a Fradinak. Még ez is beleférne, de góljai után eléggé kirivóan mutogat és hergeli a közönséget, meg néha volt játékostársait is. Amíg ő ilyen lesz, a közönség biztos nem fog leszállni róla.
havránpeti 2009.12.25 22:39:23
@Ringleader:
Örülök, hogy nálatok már ennyire győzött a tolerancia!
Azt egyébként elárulnád hogy lehet újpesten "átsétálni" a vendégszektorba és viszont?
Már nem százszázalékos az NZ-Stars az OB I. középszakaszában, a káposztásmegyeriek alaposan megszenvedtek péntek este a Ferencvárossal, csak büntetőkkel tudtak nyerni, a két pontot jelentő rávezetést Holéczy Roger abszolválta, 2-3. A szintén esélyes Dab.Docler rosszabbul járt,…..
havránpeti 2009.02.14 22:20:06
Én valóban nem szimpatizálok ezzel a csapattal és szerintem sokan vannak így, akik már megéltek egy kis időt a hazai hokitörténelemben. Az, hogy a csapatod népszerúségét a többi fővárosi egyesület átlagnézőszámához viszonyítva akarod mérni,kicsit sántít. Mert a lelkes fradi, újpest szurkolók, akik még megmaradtak, elkísérik csapatukat káposztásmegyerre is, növelvén a ti átlag nézőszámotokat. Ugyanez fordítva már kevésbé működik. Háremet én sem láttam a hazai meccseteken, de a serdülő és előkészítő csapat tagjai valóban felvonultak, "duzzasztva" a hazai nézőszámot. És ha ezek a "tömegek" hosszútávon is megmaradnak azért Kangyal,Svasznek vagy Majoross sztárszosként sohasem fog olyan közeg előtt játszani bajnoki meccset, mint tették ők 1997-ben, amikor a fradi utoljára bajnok lett a teltházas BS-ben. Én továbbra is állítom, ezek a fiúk különösebben nem szakadnak meg a pályán, nem igazán halnak meg egymásért, a csapatért. Hogy Spisak ennek ellenére elégedett velük, az az ő gondja. Én minden esetre nem lennék olyan büszke a csapatomra, ha egy olyan ellenfél vesz el pontot tőlünk, ahol több, tőlünk eltanácsolt játékos játszik, optimális esetben napi egy edzéssel készülve a mi vérprofinkjaival szemben.
Én elhiszem, azt is hogy sokan a saját pénzüket is befektették a csapatba. De akkor mi szükség van önkormányzati, vagy a főváros tulajdonában lévő cégek támogatására? A ferencvárosi önkormányzat sosem adott pénzt annak az egyesületnek és szakosztályainak, akik már egy évszázada hordozzák a nevükben ezt a kerületet és szereztek már nekik elég sok dicsőséget világszerte. Viszont egy Budapest Sztársz esetében már kinyílik a pénztárca!
havránpeti 2009.02.14 22:52:29
@D. Gromov:
ebben igazad van, én nem is negatív értelemben említettem a gyerekek kihozatalát a meccsekre. én csak arra utaltam, hogy a saját utánpótlásukon kívül nem sok szurkolójuk van. de most gondolj bele pl a fradi esetébe. jelenleg itt is alakul valami utánpótlás, de hogy viszed ki a gyerekeket hétközben egy este 8-kor kezdődő meccsre pesterzsébetre? mikor ott a legközelebbi közlekedési eszköz a vonat és az utolsó is fél 9-kor már elmegy?
havránpeti 2009.02.15 12:21:55
@canadien:
Köszi a tiszteletet, de Havrán Péter, akit egykororon láthattál a fradiban játszani sajnos már nem él.
A légiósokról meg annyit, lényegtelen, hogy 4 vagy éppen 5 játszik, azok minősége számít leginkább. A fradiban sincs régóta ennyi külföldi, csak a rájátszásra érkeztek néhányan. Nem világverő játékosok az tény, de a kiválasztásuk nem biztos, hogy a szakértelem hiányát tükrözik. Mi szerettük volna például Ovecskint, de ő most pont nem ért rá. Akik jöttek, azokat tudtuk megfizetni és sajnos ők még mindig jobbak, mint akiket a helyükre tudnánk állítani a magyar játékosokból. De ti sem mindig a legjobbat húztátok, lásd Davis. Nálunk viszont meg pont elfér.
Söpréssel szerezte meg az első magyar–román bajnokság első helyét a HC Csíkszereda. A két csíki csapat harmadik összecsapásán is a fiatalabbik győzött, összesítésben 3-0-ra nyerte tehát a döntőt. Nem kérdés, hogy Mihály Árpádék sikere megérdemelt. Az első gólra a…..
havránpeti 2009.02.14 22:44:18
@defó:
mit értesz az alatt, hogy a fradinak "kellett" nyerni?
Az UTE helyszíni emberünk szerint az első harmadban ott folytatta a Dab.Docler ellen, ahol a Ferencvárossal szemben abbahagyta. A lila-fehérek később ugyan magukhoz tértek, de ez csak rengeteg kihagyott helyzethez volt elég. A Ferencváros lendülete viszont nem tartott ki,…..
havránpeti 2009.01.31 19:41:40
@Milanac: igazad van, a szuperminitől nem kell félni, azok nem köpködnek, de ahogy írod azok a büntipadnál is ácsorogtak. a rendezőket viszont a cserepadhoz kérték. tudod ez azzal szemben van. és az ott lévő arcok már egyáltalán nem tűntek szupermininek.
havránpeti 2009.01.31 16:21:48
csak néhány megjegyzés a tegnapi meccshez és az ezt követő hozzászólásokhoz:

- a fradi azért kér rendezőket a cserepad fölé, mert általában a helyi "sportszerű" szurkolók dobálják, köpködik, sörrel locsolják őket. legyen az újpest, miskolc. erzsébeten ez nem így van, igaz ott másik oldalon van a kispad....
- incze
nem értem a hazaiak károgását, hiszen a győzelmüket részben neki is köszönhetik.a fradi szinte a teljes meccsen fölényben volt, de részben az új kapus jó védései, másrészt a már megszokott rossz helyzetkihasználás miatt a gólok elmaradtak.viszont a sokszor beszoruló, kapkodó hazaiak szabálytalanságait sokszor elnézte a spori és látszott, nagyon igyekszik egyformán elosztani a kiállítási perceket. ennek ellenére voltak érdekes ítéletek: pl a rendes játékidő utolsó másodperceiben a miskolciak kétségbeesetten kilőtték a korongot, a vendégek megálltak, de a nyilvánvaló túlütés helyett majdnem a hazaik lőttek gólt. aztán a második miskolci büntető is fura volt. franc lövése után, ami valóban eltalálta a kaput, az oldalpalánknál landolt a korong, majd elkezdett örülni, erre incze is azt mutatta, bent volt. a miskolciak is csak ezután kezdtek örömködni.... szóval videobíró hiányában elég merész dolog volt megadni!
- rencz dani
a hazaiak által agyonsajnált finn gyerek szinte minden meccsen (legalábbis fradi-miskolcokon...) meglehetősen alattomosan játszott, így ne csodálkozzon, ha valaki végre megunta! ráadásul dani eleve nem az erőhokijáról híres.....