Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csontpete

1 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Daninak köszönjük a találatot...
Csontpete 2010.04.24 14:08:34
Pitbull-lecsó Újabb hírek 2010.03.21 12:46:00
TudománySzociólogus-pszichológus-ortográfia-mammográfia-aposztrófkutató-statisztikahamisító-bálnaoloógus tudosók legújabb kutatási eredménye szerint a hajléktalanok maszturbálási igénye a legnagyobb, mert mindig egy olyan helyet keresnek, ahol meghúzhatják magukat.Mongol…..
Évek óta itt van a szemünk előtt és nem vesszük észre. Pedig a napnál is világosabb, a kristálynál is tisztább.Maesteur küldte be az alábbi fotót és fejtette meg az összeesküvést. Nem csak Debrecen főtere rejt magában titkos szimbólumokat, hanem a legnagyobb pártok logói is.…..
Csontpete 2010.03.23 16:48:02
Csontpete 2010.03.23 16:51:27
Aki nem ismerné  Tsim celeb et,és a ganxta bandáját,  az nézze meg ezt a videót mielött a tovább ra kattintana!(és végig kell nézni,mert megéri!   Látom mindenkit érdekel kik is ezek a torpedók! Nos, akinek a szeme még nem folyt ki,és elég vérrel…..
Csontpete 2010.03.10 16:44:06
@Taliga:
Hát mondjuk egyformának egyformák a gyufafejitisz miatt, de Leon Botha bácsi egy megbecsült művész, amíg Tsim csak egy... khömm... egy olyan kis izé. :D
www.leonbotha.com/
Csontpete 2010.03.11 06:20:20
@Taliga:
Festő és Dj, a Die Antwoordnak is csinál zenét. De löktem linket az előbb.
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
MURUGYA-máskép(p) Kampányfilm 2010.02.20 18:55:00
A való élet zsivaja a murugyák háza tájára is elhallatszik. A politikai csatározás pora és szennye helyett egy nagyon jópofa amatőr videóval kezdjük meg a kampányolást!Szebb tavaszt...mint tavaly! :)..
Csontpete 2010.02.23 08:28:39
Egy 24 éves Nintendo-klasszikussal folytatódik retró alrovatunk: a Battle Cityben a bunkerünkbe rejtett sast kell megvédeni az agresszív ellenséges tankoktól. "Nekem a Contra, a Kung Fu, meg a Battle City jelentették a gyerekkoromat, hamarosan veszek egy nintendot is és kitolom őket…..
Csontpete 2009.12.10 16:32:35
Beszarás mik mentek anno a tv-ben. Nem is tudom, mit kellene kiemelni. Tibi bácsit, mint Márió? Vagy a Hungárotont? Vagy hogy Czigány úr miért nem szedi fel az érméket, mikor pontokat kell gyűjteni? Vagy úgy egyáltalán az egészet? Szerintem még sosem volt ilyen könnyű nyerni…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Csontpete 2009.12.07 18:28:57
@Csontpete: Mármint nem a kommentem, hanem a videó.
De látom, már itt van. Elnézést kívánok. :-D
 Címünk:csontpete.puruttya.hu..
Ezt hangsúlyozta Dr. Steinbaum Eisenhower Béla regionális kerületi megyei önkormányzati kirendelt főorvos admirális generalisszimusz, hétdanos feketeöves H1N1-szakértő. Nemrégóta tudjuk már, hogy a védettséget élvezők is terjeszthetik a betegséget, így aki nem oltatja be magát,…..
„Ki az a freddyD? Azt hittem, valami pulykabaszó” (petyus)Bizonyára mindannyian ismeritek freddyD-t, a Rossz PC Játékok Sorozat szerzőjét, a magyar Angry Video Game Nerdöt, sokak kedvencét. A „magyar AVGN” nem téves megállapítás, bár számomra érthetetlen…..
Sokan nem értettek velem egyet, hogy bekerült a sorozatba és ezt tudtam előre is. Részben igazuk is van, mert élvezhető darab. De úgy gondolom nagyon korrektül bántam a játékkal és szívesen is tettem, mert megérdemli. De ignorálni azt a tényt, hogy vannak kínos hibái, az…..
Elérkezett ím, a várva várt 100. Alpári Garfield képsor, mely nem is képsor, hanem videó! Szokásunkhoz híven egy kis paródiát is vegyítettünk a dologba. Jó szórakozást, ésboldog 100. Alpári Garfieldot!  ..
Itt a 16. epizód! Aztán tessék ám kommentelni, főleg a törzsrajongóknak!Eredeti képsorok: 71, 72, 73, 74, 75 Alpári képsorok: 71, 72, 73, 74, 75..
Csontpete 2009.10.17 17:06:39
Az utolsó előtti egyszerűen zseniális!
@Rihárdó: Először halkan elmosolyodna, aztán meg megjegyezné, hogy: "dö gárfild komik iz kopirájtid, plíz gimmi ván million dollár". :-D
Csontpete 2009.10.18 12:13:12
@pitbull.lecso: Igen, azon röhög, hogy a sok idióta nem is sejti, milyen alpári képsorokat nézegetnek. :-D
Egy igazi murugya nem csak a szellemét, de a testét is edzi, formában tartja, persze a maga módján: ..
Újabb Alpári Garfield adag érkezett! Aztán miután kitakarítottuk a macskaalmot, újabb Alpári Garfield képregényadag érkezett!Még egy jó hír: terveink szerint több, mint egy hónapig hetente jelentkezünk új Alpári Garfield képsorokkal, méghozzá bejegyzésenként az eddig…..
Nyúlfaroknyi kikapcsolódást jelent csak az Alice is Dead - Ep 1, de a címéből ítélve lesz folytatása. A történet szerint: "Megérkezel Csodaországba, ez jó. Alice halott, ez rossz. De a legrosszabb, hogy fogalmad sincs, ki is vagy te..." A többi az összerakós…..
László küldte ezt itt a Need for Speed Shift magyar verziójából, ahol Söfőrpárbajra hívnak...
A sok érkezett pólók közül bemutatok hármat, amelyek bizonyára már nem fognak nyerni: Az első póló jelen esetben tényleg első póló, mert ez a beadvány érkezett meg elsőként. Sosem volt bajom a minimalizmussal (ahogy láthatjátok a blogon vagy a videókban) de jelen esetben…..
Csontpete 2009.09.18 09:39:02
@balukaaaa teh master: LoL :D :D
*virtuális pacsi*