Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric Staal

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Percekkel ezelőtt kaptuk meg Imre Lajos csapatvezetőtől Pat Cortina szövetségi kapitány előzetes, 37 fős vb-keretét. A névsor hangsúlyozottan nem végleges, még bekerülhet, aki a hátralévő mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújt. Vannak meglepetések. A csapat gerince…..
EBEL-társországaink nemcsak az Alba Volán miatt érdekesek ebben a szezonban, hanem az A csoportos világbajnokság okán is. Könnyen lehet, hogy a kiesés elkérüléséért lejátszandó mérkőzéseken találkozunk Ausztria válogatottjával, Szlovénia pedig éppen a mi helyünkre…..
Eric Staal 2009.02.03 14:55:50
@jágör68: Azért az osztrákoknál is elkelne a Vanek... :)
Az utóbbi évtizedekben egyszer sem volt annyira izgalmas az OB I., mint az aktuális szezonban. A hat csapatból egyedül az Alba Volán farmcsapata nem tudja tartani a lépést a többiekkel, még akkor sem, ha jelentős számú EBEL-játékossal erősíti meg a keretét. Az is igaz, hogy a…..
Eric Staal 2009.02.03 14:49:11
@ovechkin8: Ez már csak ilyen...
A Pesterzsébet játékosai rendszeresen ezt csinálják, talán most nekünk is belefért... :)
Emlékezhettek az MJJSE - Fradi 0-0-ás meccsen is volt egy ilyen szituáció, a mostani 2-2-es meccsünkön, pedig legalább öt.
Egyszer még a kiugró Franc lövése után is felborította a kaput Sájevics, de szerencsére, akkor már bent volt a pakk, így nem tudta a szerencsétlenségét sportszerűtlenséggel kompenzálni.
Az UTE helyszíni emberünk szerint az első harmadban ott folytatta a Dab.Docler ellen, ahol a Ferencvárossal szemben abbahagyta. A lila-fehérek később ugyan magukhoz tértek, de ez csak rengeteg kihagyott helyzethez volt elég. A Ferencváros lendülete viszont nem tartott ki,…..
Eric Staal 2009.01.31 14:44:08
@KrisztiFTC:
Azért legyünk már reálisak!
El sem kezdődik a meccs csak bevonultak a csapatok, még nem történik semmi...
Első buli, ott van Cop, rögtön elkezdi osztani az egyetlen lány, aki lent volt közületek.

Onnantól kezdve semmi mással nem foglalkoztatok, csak osztottátok a szlovákjainkat, bár a srácok elég ütős választ adtak nektek, de egy idő után én is meguntam volna. ;)

Szóval a tisztánlátás végett, ezt is hozzá kell tenni.

Azt is hozzá kell tenni, hogy a rendezők kb. 3-szor mentek le és szóltak rád, hogy ne rángasd a palánkot, mert nem azért van.

Szóval a tisztánlátás végett, ne feledkezz meg bizonyos dolgokról. ;)