Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FoxCantShuffle

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TÁDÁDÁDÁDÁDÁÁDÁDÁDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Íme ma megszerveztük, a kövi nagy meetupot by: Fall Whizz Zapp xD2009 Október 26. 14h IV. Hungarian Shuffle Meetup @ 1148 Budapest, Stadionok Ajánlom, hogy gyertek ilyet nem szabad kihagyni! :P:DxDHozzatok sok embert stb na…..
Hardstyle Is My Style! UngaBunga! 2009.06.17 21:46:00
Váháháháhá! (OMG) Visszatértem :D MOstantól újra beindul az oldal, fent vagyok msn-en és trallalalalalalalalla. (Alleluja!)   És, hogy ne csak örűlködjek itt közlök valamit és felteszek 1 vidit. Most szombaton (20-ika) lesz 1 meetup a Hősök terén 14:00-kor. Ez 1 ilyen nagy…..
Nos, úgy gondolom pár dolgot érdemes tudni rólam. Ennek az oldalnak a születése óta tevékenykedem itt, kisebb finomításokat végeztem el, hogy elérjük ezt a szintet. Nemrég ismerkedtem meg ennek a stílusú zenének csak a keménymagjával :) Sok videót, láttam és elmondok pár…..
FoxCantShuffle 2009.02.19 15:27:06
@AbiZz: Nem tom miért mondtad, hogy vegyelek fel msn-re, amikor ezer éve fel vagy véve. :D
Am kösz a segítséget. De most más problémám akadt. Letöltöttem a 8.0 pro-t minden oks, csak az effektek hiányoznak belőle? Hová szökhettek? :D
Előre is köszi megint a segítséget.
FoxCantShuffle 2009.02.24 17:42:39
Hardstyle Is My Style! őőőőőő 2009.02.14 11:24:41
Sziasztok, egy kis időre innaktív leszek sajnos, de szeretném ha a lapot tovább vinnénk! Ha bárkinek lenne hozzá ereje plz szóljon már és msn en megbeszéljük!Bocs mindenkinek :( AbiZz..
Sziasztok!Szeretnék egy szavazást indítani, hogy mégis ki mit szólna egy shuffle ligához? Az egész úgy jönne össze, h egy bizonyos időpontig lehetne jelentkezni, majd miután lezárult a nevezés, a neveket tösszekevernénk, és véletlenszerű sorsolással párokat húznánk. Miután…..
FlamelniOltogatniEgy szóval tartsuk meg a színvonalat! Aki erre nem képes az szerintem meg nézzen magába, és ne itt keresse a társaságot! :)Egyáltalán nem betarthatatlan egyik sem... :)LEHET, HOGY NEHÉZ MEGÉRTENI DE EZT A BLOGOT AZÉRT CSINÁLTAM,…..
FoxCantShuffle 2009.02.03 21:52:56
2 újabb videót kaptam, lássuk hát a mai szerzeményeket. L4S://FoX: Szóval fox... ...Szerintem nem kell nagyon sokat hozzá fűznöm a vidihez, stílusa bejön, jók a kombók, a teendője ugyan annyi mint másnak, gyakorolni... :) eSc ' Whizz: Whizz... ...Hát ő egy úgymond még…..
A Shuffle egy tánc stílus melyet általában hardstyle, electro valamint hard trance stílusú zenékre táncolnak.  A műfajon belül 2 sztájl uralkodik: a Melbourne Shuffle, mely talán az úgymond "keményebbik verzió", valamint a Malaysian shuffle ami bámulatos lazaságával…..
Mivel egyre többen ismerik a műfajt, egyre több érdeklődő akad shuffle téren. Szeretnék segíteni, hogy hogyan is kell elkezdeni. Először is egy komplett oktatás a wedancehard.com jóvoltából:   Majd 2, talán sokak által a legjobbnak tartott videó BigMilan-tól:Running Man…..
Sziasztok! Ezt a blogot azért csináltam, mert úgy vettem észre, hogy egyre több hardstyle rajongó van kicsiny hazánkban. Az oldal mostantól folyamatosan frissül Partyhírekkel, Meetup infókkal, Videókkal stb... Valamint nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy hamarosan elindul az…..