Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shitman (törölt)

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dave alábbi kis sztorijában arra próbál rávilágítani, hogy ha be akarja tartani a sebességkorlátozást egy adott helyen, az könnyen veszélyes is lehet, ha pedig megszegi a szabályt, akkor azt biztosan szankcionálják. Mit gondoltok, mit lehet tenni ilyen esetben, illetve hova lehet…..
Shitman (törölt) 2009.03.25 12:02:11
@Jim Raynor: Naaaa, itt a másik okos :D

majd egyszer belerongyolnak hátulról egy szabályosan közlekedőbe

Ezeket a szar dumákat. :D

Belsőség Gőzerő 2009.02.17 17:13:00
A tegnapi lazítás után ma gőzerővel dolgozunk azon, hogy holnap is egy olvasható, nyelvi sallangoktól mentes, tartalmas honlapra kattinthassanak. A Totalcar minden dolgozója nevében: omm..
Shitman (törölt) 2009.02.17 20:59:07
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
Shitman (törölt) 2009.02.17 18:01:17
@Lunitari: Te egy igazi hatalmas nagy madár vagy. Az ilyen álszent faszkalapoktól jobban hányok mint a Kiszel Tünde szemöldökétől. Nagyon remélem hogy csak egyszer nézel be valamit és ott helyben felrángatnak egy jegesmedve faszára egy kilós csekkel egyetemben. Hülye kis buzi.
A becsületesen közlekedők gyakran szenvednek hátrányt amiatt, hogy igyekeznek a szabályokat betartva előre haladni. Közben meg lehet szörnyülködni azon, hogy a kevésbé szabálytisztelők például a leállósávot használják a gyorsabb haladás érdekében, ami nem csak pofátlanság,…..
  Örökre rejtsük el a slusszkulcsot. A számok azt mondják, hogy meghalunk: rengeteg ember vezet szarul. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Shitman (törölt) 2009.02.04 11:24:18
@Shadowbull: Nézz utána Tehénke erre célzott.
Shitman (törölt) 2009.02.04 11:34:05
@kutya_zzr: Ne haragudj hogy nem veszem komolyan a te hivatalos rendőrségi csoda statitsztikádat. Amíg nekem 5 ismerősöm halt meg motorbalesetben, és motoros szezonban meg látom hogy hogy közlekednek. Te egyébként vezetsz is, vagy csak hallottál róla?
Shitman (törölt) 2009.02.04 11:35:44
Mókusélet ugyan sztorija végén úgy érzi nincs tanulság, mégis sokat mondó kis történettel állunk szemben. Hogy miért is? Olvassátok! A Fiumei úton haladtam az Orczy felé - tudom, sikeres nem lehetek, ha erre járok. Aki ismeri a környéket, az tudja, hogy a Kőbányaihoz érve egy…..