Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nzomby

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Megérkezett a várva várt Vogon ellencsapás. A visszavágóra alaposan felkészültünk, és újra sikerült egy kicsit izmosítani a védelmen, ami persze a kereskedőinkre nagyobb terheket ró, de ez legyen a legnagyobb bajunk.Minden további szócséplés helyett lássuk a…..
nzomby 2009.01.31 12:43:57
sziasztok

gondoltam en is megosztom veletek a kepzelgeseimet itt a veg kozelettevel.

vegig olvasva a kommenteket par dolog felotlott bennem.

mindenek elott tisztelet a Fremenek profizmusanak es jatekenak.
csak irigyelni tudom oket a tamadasuk miatt amit ellenunk vittek be, valamint a rengeteg vedo miatt amivel rendelkeznek.
valamint a sok raero idejuk miatt is :)

en szemely szerint kesobb kapcsolodtam a szerver jatekaba, es nem volt tervem csodauto sereget gyartani. ki szerettem volna venni a reszem a vegjatekban de inkabb tekercsert mentem volna.
ennek megfeleloen nem fofalus seregem volt.
hatalmas seregek jott a a csodankra de nekem a 100k buzat fogyaszto sereget is nehez volt 60 oraig eletben tartani 400k kapacitasu magtarbol. (nem is sikerult volna Azeriel segitsege nelkul, ezuton is hala neki).
biztos mas, nagyobb sereget is eltartott de nekem erre futotta.
sokan kerdeztek miert csak 74k kardosom volt. Hat azert mert a lovasok elhullottak a sereges falum hosies vedelme soran.
katapult pedig csak az alap 1500 volt es miutan nem lettem tekercs szerzo akkor alltam ra, mint ahogy mondtatok is,"csak felkatazott seregek voltak".

ja es hogy mieert lottem ketszer?
ez valoban "minosithetetlen".
de azert tudok aludni ejjel :)

vegszokent, szeretnem megkoszonni a jo jatekot a vogonok vezetoinek, a klantarsaknak, es persze az ellenfeleknek akik nelkulnem lett volna jo a jatek.
gratulalok mindenkinek es remelem elveztetek a csatakat

udvozlettel

Nzomby
alias Zupamen