Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiAnti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűk két hónap múlva ismét választ az ország, a politikában azonban egyelőre az uborkaszezon dominál. Mindez jó lehetőség arra, hogy egy kicsit a napi események fölé tekintsünk; s bár Schmitt Pál első államfői tévés interjúja számos tanulságos mondattal szolgált, a…..
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Filmdroid Miecs filmklubja 2009.08.29 09:27:00
A titkárnő / Secretary  Alkotók: Steven Shainberg (rendező),  Erin Cressida Wilson, Mary Gaitskill               (forgatókönyvírók)Év: 2002szereplő(k):   James Spader (Mr. Grey)  Maggie Gyllenhaal…..
A Konkrét Könyvek kiadó posztjának írása közben gondolkoztam el azon, mennyire nem foglalkoznak sem az irodalmi művekben, sem a filmekben a reklámosokkal. Na nem mintha olyan megkerülhetetlenül izgalmas világ lenne ez, de a nagy számok törvénye alapján azért ennél sokkal több…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Filmdroid Emlékmás feldolgozás 2009.02.26 11:48:00
Arnold Schwarzenegger készített néhány klasszikust, még jóval azelőtt, hogy elment kormányzónak. Ott volt a Terminátor (aminek jön a negyedik része), a Conan (amelyet már régóta szeretnének újraforgatni), a Predator és nem utolsó sorban az Emlékmás is. Paul Verhoeven…..