Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fury

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Ana azért nagyon sokat segített nekünk a harmadik szettben, de attól ez még óriási győzelem! Az, hogy három szettes meccset megnyert, hogy a második elbukott szett után mégis nyerni tudott, hogy egy önbizalmát újra visszanyerő, Indian Wellsben döntőt játszó Anát győzött le,…..
Bár már a beharangozóban is azt írtam, hogy szerintem a teniszmeccs pusztán az álca, azért azt gondolom, nagyon jó, hogy teniszmeccs volt, az álca nem pedig sakk.Nehezen tudtam volna így örülni egy huszár ef négynek.Meg aztán olyan szép vita kerekedett tegnap arról, amit írtam,…..
Fury 2009.02.04 17:03:54
@FedererRafa: Pedig igenis Federer több éven keresztül ellenfél nélkül volt,ennek köszönheti az eredményeit.
Egyszerűen mindenben jobb volt a többieknél,szerva,röpte,tenyeres,fejben,mindenben...
Csak nézd meg az összes Grand-slam döntőjét,és a Masters-döntőket.Ugye ezek a legfontosabb tornák.
Lealázott mindenkit a pályáról (a játékával!)a döntőkben szó szerint.Roddick,Gonzalez,Blake,Safin,Hewitt,Gasquet,Ljubicic stb...
Senkinek nem volt 10%-nál több esélye,se meccs előtt,se meccs után.Nem poénból nyert annyi wimbledont és grand-slamet...

Hát wimbledoni döntő aligha.Nem azért, mert ez a két ember ne tudna ilyet bármikor, vagy az egyik nincs formában, vagy valami hasonló, hanem mert olyan csak egyszer volt.Jó, kicsit jobb azért éppen lehet:)De azért valószínűbb valami egyszerűbb meccs, ha annyira talán nem is…..
1. Ez lesz Rafa és Roger hetedik egymás elleni Grand Slam döntője.2. Ez abszolút rekord, hiszen Agassi és Sampras, valamint Lendl és Wilander ötször-ötször, Borg és Connors, valamint Borg és McEnroe négyszer-négyszer csaptak össze GS döntőben.3. Ez lesz a 19. egymás elleni…..
Salakblog - Minden, ami tenisz 5:14 2009.01.30 20:04:00
A nagy döbbenetben elsiklottunk a tény felett, miszerint Rafa és Nando elődöntője minden idők leghosszabb Ausztrál Open mérkőzése lett. 1991-ben vívott Boris Becker és Omar Camporese egy 5 óra 11 perces meccset Melbourne-ben, ezt most három perccel múlta felül a két spanyol. A…..
Őszintén szólva Petránááááááááááááááál jobban én is nehezen tudom megfogni a lényeget.Talán ha azt írom, hogy elég áááááállat volt.Verda kezdett jobban, breakelőnyhöz is juthatott volna, még egészen az elején, de elhibázott egy lecsapást, ami azért Nadal ellen…..