Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kegyetlen_kritikus

6 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott. Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig... A történet elején Jani 17,…..
Kegyetlen_kritikus 2009.02.03 08:25:39
@Panda1500: hogy ne lehetne kiégni? Képzeld el, hogy 15 évesen ahelyett, hogy álmodozna, hogy mégis milyen szép dolgok léteznek, felkészületlenül belecsap. 15 évesen már nincs számára varázsa a szexnek, pláne, ha egy hasonlóképp tapasztalatlannal jön össze.

Olvass utána, ez pszichológia.

Vagy nézz körbe Magad körül. Hátha van a környezetedben is valaki, aki elszúrta.
Kegyetlen_kritikus 2009.02.03 08:26:22
@Panda1500: nincs rá pontos recept, de ne 14-15 évesen. És ne rögtön két ágyban. :-)
Kegyetlen_kritikus 2009.02.03 09:39:08
@Totyabá: szerintem nagyon félreértettél egy poént. :-)
Kortárs művészet Boris Vallejo 2009.02.02 13:30:00
 Azt hiszem, őt nem kell bemutatni. Aki mégsem ismeri, jobb ha tudja az igazságot.Az emberek általában szeretni szokták a képeit. Nyugodtan mondhatjuk, hogy populáris. Az emberek értik- legalábbis azt hiszik. A gond csak az, hogy bár az úriembernek nagy a fantáziája, de…..
 Újra itt. A kérdés már csak az, hogy ez mégis mi akar lenni??Ez a baj a kortárs művészettel. Vannak a tehetségesek, és vannak azok,akik megélnek belőle. A kettő nagyon ritkán találkozik.  Hozzá kell tennem, hogy ez még mindig a színvonalasabbak közül…..
"A bjutifúl testéhez képest elenyésző méretű a férfiassága" - írja a lány. Remek történet hétfő reggelre. Kedves Szakítósblogos emberek! Valamikor néhány éve, munkámból kifolyólag viszonylag gyakran utaztam egy vidéki városba, ahol hamarosan kiszúrtam A…..
Kegyetlen_kritikus 2009.02.02 06:41:15
@muha: Hmmm... köszönöm szépen a figyelmeztetést! :-)
Csak annyit láttam, hogy már sok komment volt az enyém előtt, csak azt nem láttam, hogy mind Tőled. :D
Máris jobban érzem magam. :P :-)
Kortárs művészet Rick Wakeman 2009.02.02 06:00:00
 Eljött a pillanat, hogy valami ütőset is mutassunk.Korunk egyik legnagyobb zeneszerzője Rick Wakeman névre hallgat. A kortársaktól megszokott disszonáns izéken kívül még hallhatunk szép darabokat. Még nem haltak ki az igazi művészek. :-) Ez a szóló kissé…..
Kortárs művészet Egyveleg 2009.02.01 11:00:00
 A Saatchi Galéria online versenye (Showdown) nagyon sokáig fog alapanyagul szolgálni blogunk számára. Az alábbi képek nagyon jól összefoglalják korunk művészettel szemben támasztott igényeit. Egyik kedves ismerősöm mondta az…..
Kortárs művészet öreg hiba :-) 2009.01.31 23:53:00
  A jó öreg youtube-on keresgélve ráakadtam eme gyöngyszemre. Személy szerint percekig gurultam a röhögéstől. Kötelező darab! :-)    Elöljáróban annyit, hogy a döntő pillanatban képzeljétek el, amint a szakadék szélén álló Don Kartácsot Balu…..
Ez egy katatón állapot, bár a jobbik fajta, mégha nincsenek is együtt a párok. Vagy ez már az?Sziasztok!Nyáron történt az eset, abból a szempontból nem szakítás, hogy valószínűleg együtt sem voltunk, na de erről később:)Én éppen egyedül voltam, egy hosszabb kapcsolat után,…..
 Kedves pajtások! Blogunk alapításának első percfordulóját méltón ünnepelve megosztjuk Veletek A Kortárs szobrászat eme remekét, mely egy igen kedvelt online verseny győztese lett tavaly év vége felé. Sikítsunk, vagy verjük magunkat a…..