Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beton_

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marekblog Harcosok klubja 2009.02.08 11:24:00
Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon nem lehet kulturáltan szórakozni. Nem, mert elég pár kötekedő tróger, részeg punk, brutális biztonsági őr (Simon Tibi! Simon Tibi!), neadjiste’ egy-két balhét kereső cigány, aztán máris előkerülnek a bökők, viperák és egyebek, és…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
beton_ 2009.01.31 01:18:01
@rettegettegérfog: "Olyan vicces hogy minden riportműsorban elesettek és védtelenek."

Ja, mint a szegény Józsika akit lépen szúrt egy rasszista. Aztán kiderült, hogy a szurkáló is cigány volt. Aztán meg a szegény Józsika pár társával együtt összevertek egy gyereket. Előtte meg az apja ott sírt a tv-ben, hogy ő milyen becsületesnek nevelte azt a szegény ártatlan gyereket.
beton_ 2009.01.31 01:26:46
@rettegettegérfog: "kénytelenek leszünk adni nekik egy autonóm területet"

Adnék én nekik szívesen, ha odaköltöznének, de azt ők sem szeretnék, mert a parazita életmód gazdatest nélkül nem működik.
beton_ 2009.01.31 00:49:50
@Garison: Sajnos abban, hogy a felzárkóztatási programok nem sikeresek a cigányoknak jelentős szerepük van.

Volt például amikor földet és vetőmagot kaptak ingyen. Az első dolguk az volt, hogy eladják a magokat. Hosszútávon nem tudnak gondolkodni. Egyébként látott már valaki cigányoknál konyhakertet?