Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F*szkobold

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt csak azért teszem be Bazsiitól, hogy lássátok, van, amit a legsármosabb fickó sem tud eladni. Például egy szellemtelen, lepra képvicc. A megoldás, bár jobb lenne nem tudni, Darth Vader..
F*szkobold 2010.04.19 12:41:08
@gukk: "A teremburádat, megtanulsz olvasni, kikeresed a Mikorka Kálmán levelesládáját az oldalon, aztán oda... vagy ide is leírhatod, Te gyufaszájú televényféreg!"
Faszkobold kinyilatkoztatását hallották, kérjük ne vegyék komolyan...
F*szkobold 2010.04.20 00:04:30
Ha Vona Gáborról van szó, én képes vagyok félretenni a liberális fanyalgást, hogy a szélsőségeknek minek teret adni meg ilyesmik. Egy ember, akinek neve ennyire rossz tréfára termett, egyszerűen áldás a bénavicc-vadásznak, olyan, évtizedenként se előforduló jelenség, amit/akit…..
Annyira, de annyira tudtam, hogy hiba volt beszólni a múltkor Té Rolandinhónak, és most meg is kapom érte a méltó büntetést. Vagyis kapjuk, mert szóvicctéren hiszek a kollektív bűnösség elvében. Többszörös Arany Fostalicska-díjas visszatérő ápoltunk most valószínűleg egy…..
F*szkobold 2009.10.29 12:52:33
Soha többé leállást, soha többé tetszhalottságot, Mikorka Kálmán újra Magyarrországon, és idegesítőbb, mint valaha. Az őszi vadászszezon nyitányát kürt helyett Novi talicskoid remeklésével jelezném, megoldását kivételesen nem dugom el, olyan penetráns, hogy úgyis mindegy.…..
Sanyi tegnap még szűz volt, ma meg már az "extrém hosszú magyarázattól lelombozott hallgató betaposása az imaginárius sárba" versenyszám egyik nemzetközi ígérete. Hogy miért vagyok ilyen nagy véleménnyel róla? Mert képes volt elfüstölni pár agytekervényemet ezzel:…..
F*szkobold 2009.08.12 00:53:51
@Petify Sándor: OMG... Nekem meg a Los Lobos-tól mindig görcs áll a lábámbá...
Punicredit, mondja Pázmány Péter, mi pedig az égiekhez fohászkodunk a megváltó öntudatlanságért, ami csak nem akar eljönni...
F*szkobold 2009.08.12 00:43:30
Bevallom, imádom azokat a kis szösszeneteket az olvasói levelekben, amikben az aktuális páciens azt ecseteli, mennyire haragszik ránk, mert eddig sosem postoltuk ki a műveit. Szuzi ezt már-már művészi magasságba emeli. Egyébként a nőknél van olyan, hogy impotencia? Illetve biztos…..
F*szkobold 2009.07.25 11:17:40
Bár mentegetőzéssel kezdi - "egy igazán faék beadvánnyal jelentkezem" - Té Rolandinho álszerénykedik. Az ő egész kép- és szóviccviccügyi életműve egyetlen hatalmas faék. Ezért szeretjük. Például ezt a rafináltan minimalista darabot, aminek a…..
F*szkobold 2009.07.02 15:13:06
@Bisztő Gyalla: Át át... mentát! Annyira hüle vagyol!
Az Arrakison leesett az első hó. Kiment Hawat lapátolni...
Amikor Navarro ex-kollégánk küld valamit, az rendszerint nagyon durva pusztítást végez a szürkeállományban (a legutóbbi ilyen alkalom ez volt). Most is ez a helyzet, a Star Wars univerzum teljes megreformálása következik, a főszerepben Gobbi-Wan Kenobi. A reflexszerű húbazmeg mellett…..
Tamás, köszönöm. Egy napja dédelgetem ezt a kis szörnyszülöttet, akit levélben küldtél, és bármikor ránézek, kiver a víz, a hátam borsódzik és megrándul az arcom. Ezért érdemes volt folytatni, ez igazi, minőségi szemétség! A szemöldök egyszerűen utolérhetetlen! A…..
Gyermekeinket már érettségi előtt megbetegítik a lelkiismeretlen szóviccesek, a jelenségre tökéletes példa Jasszka levele: holnapután érettségizek. neki is estem a magyar tételeknek, az eredmény: (szigeti veszedelem-tétel egyik alcíme: Zrínyi halála)..
F*szkobold 2009.06.23 16:05:58
Hatványpatkány TOP 12 Hated Songs 2009.06.18 15:37:00
...avagy 12 dal, ami megrengette a gyomromVagy a klip, vagy a dal, vagy a kettő együtt, unalmasak, borzasztóak, dallamtalanok, fárasztóak, idegesítőek. Vagyis: BROÁF.Ezekkel engem kínozni lehet. Már a poszt összeállítása komoly erőfeszítésembe telt. Köszönöm az…..
Még mindig enyhén remegő kézzel nézem ezt a híresemberfejű rettenetet, ami igen erős inger (könyvelés) hatására szakadt ki Tamásból. Egyszerű, mellbevágó, iszonyatos, bravó! Ma fél napig a tankonyha raktárkészletéhez kellett számlákat rendszereznem. Az egyik tételről ez…..
Nagy becsben tartjuk a talált szóvicctárgyakat, így hangosan ünnepeltünk, amikor befutott a fenti fotó és az alanti levél egy magyar reklámmogultól. Tényleg, írjátok meg, mi volt a legszarabb szóvicc, amit cégéren láttatok.servustok,fogadjatok sok szeretettel a csatolt fenykepet.…..
F*szkobold 2009.06.05 12:58:51
Újra meleg van, nő a nyomás, a szóviccesek pedig kezdik ledobni a láncaikat. A terhes felesége lábára ráviccelő férfi után itt az olvasó, aki vastag karót döfött át egy rothadó tízlábún, pusztán egy igen rossz, gyakorlatilag értékelhetetlen "képvicc" kedvéért. A…..
F*szkobold 2009.06.05 12:51:17
Itt egy újabb szűz, azaz most már nem is az, a neve Ervin, és mocorog benne valami igazán rettenetes. Bár már az első zsengéje elárulja, hogy rejtőzködő értelmiségiről van szó, aki valahogy megúszta a begyűjtést. Innen üzenjük, hogy vigyázz, mert a nagybácsihumorosok után…..
Ó, egy híresemberfejű híresemberes, kedvenc képviccműfajom legbizarrabb alfaja! Lajcsi igazi multifunkciós szuperhős, aki két Dáridó között megold minden bűnügyet, Oliverda képe rá a bizonyíték. Különben van még olyan, hogy Dáridó? Hm, inkább ne is bolygassuk. Kimondva…..
Na, ezt tessék beosztani az egész hétvégére, aztán majd hétfőn újra találkozunk: Maratoni futó kezében egy szál gally? A hosszútávfutó magányos ága - kezdi OditszapcMit mond az orosz a halálos ágyán? Szentpétervár. - kontráz TottiIzraeli pattogatott kurorica? Popkohn -…..
F*szkobold 2009.05.11 18:18:07
@dmisi: Mert ez egy elég audivatú poén...
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
F*szkobold 2009.05.04 13:15:09
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
F*szkobold 2009.05.01 16:17:38
Az első kör után összeraktuk a kanadai táblázatot. Marty St. Louis az 1., a gólkirályjelölt Niko Kapanen a 2., az élmezőny érthetően a nagy országok hokisaival van tele. A listát a továbbiakban folyamatosan frissítjük, és ott lesz állandó jelleggel a felső oldaldobozban.…..
F*szkobold 2009.04.30 18:45:54
@isotope: Én is nézem, engem viszont a svéd nevek kiejtése zavar. Persze nem elvárható, hogy pont svédül tudjon mindenki, de Úmark-ot és Hüszeliüszt szívesebben hallanék...
Bocs a nevemért, ha nem ide illik...nem volt kedvem újraregelni.
A Szóviccblog egy emberként és viccen kívül aggódik a súlyos beteg Stephen Hawking életéért. Mi mással kívánhatnánk neki jobbulást, mint egy olyan borzalmasan rossz, hawkingos képviccel, amitől még ő is megszólalna. A "művet" a jéghoki-vb ihlette:A csatolt a tegnapi…..
Spontán párbeszéd az Index-szerkesztőségben. Idő: reggel nyolc óra kevés perc. Részvevők: egy techrovatos ügyeletes, egy főszerkesztő. Valahogy Utah állam jött szóba. És akkor...- ...és Brown doki is megmondta: ahová megyünk, ott nem lesz szükség Utah-ra.- Szerintem fogd magad…..
A Napi Borzasztó Szóvicc olvasói eleve szerencsések, ma pedig még inkább, hiszen a világon ők láthatják először ennek a frissen felfedezett állatfajnak a fotóját. A felfedező sereG, a ritka faj neve alávaló..
F*szkobold 2009.03.27 20:21:13
@grandaw: És akkor ennek a kiskegyednek hápog a mellye? Mert akkor mellúszás helyett jöhet a hápúszás.
Leginkább ha képes, és ha olyasmi, mint amivel Zsolt terrorizál minket. Atyaúristen! A kedd eleve nehéz nap, hát még ha elhal az ember agyállományának egy nem jelentéktelen százaléka. Ja, a megoldás? Ugye olyan perverzek vagytok, hogy már rá is jöttetek:        …..