Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dashikee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2009.11.16 17:31:00
Leighton Meester a Gossip Girlből úgy, ahogy eddig még nem láttuk. ..
"Beajánlanám cukinak régi és új teknősünk párosát. Béla, a nagyobbik 21 éves, 30 centi, mai szerzeményünk, Fürge (aki pillanatnyilag a hátán látható azonosító miatt még a Sixteen névre is hallgat) 4 centi, és augusztusban kelt ki a tojásból" - írta nekünk András…..
"Süti (9) mint a gyerekek úgy általában, rá van kattanva az állatokra. Ebben a rajongásban nem befolyásolja az adott egyed lábainak száma, vagy annak karosszériája. A dömsödi haciendán fogta ezt a zöld levelibékát, akit nyilván összezavart a póló felirata. Nekünk meg…..
"Nemrég új konyhabútort csináltattunk a párommal, de eddig még nem sikerült minden zugát rendeltetésszerűen kihasználni, mert "fura" lakók vették birtokba az alsó polcokat. Cicóról már láthattatok képet, ő volt a novemberi pólónyertes, illetve dobermann…..
dashikee 2009.08.01 13:08:53
@Joni1:

Ezek biztos, hogy állatkerti állatok...
Egy kacsa az angliai St. Ives városon át terelgetve vitte 11 kiskacsáját a folyóhoz. A kacsa az egyik épület kertjében költötte ki tojásait az elmúlt hét évben, így idén is. A kertből egy bolton át vezet a több mint kilencven méteres út. A bolttól egy forgalmas úton és…..
dashikee 2009.05.03 11:31:48
@Mariana:

De aranyosak télleg, ott már ottvan az egész család, apuka is:) Őőőőőőrület!